Θ. Παπαχριστόπουλος: Θα ήταν δώρο για μένα να με διαγράψει ο Καμμένος

Δευτέρα 07 Ιανουαρίου 2019, 09:31 - Τελευταία ενημέρωση: 09:55
-A +A
Θ. Παπαχριστόπουλος: Θα ήταν δώρο για μένα να με διαγράψει ο Καμμένος

«Δώρο» χαρακτήρισε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Θανάσης Παπαχριστόπουλος, τη διαγραφή του από το κόμμα, ενώ επανέλαβε την απόφασή του να ψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Αναφερόμενος στη συνάντησή του με τον Πρωθυπουργό, μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ διευκρίνισε ότι δεν ήταν μυστική και έγινε την προπαραμονή της Πρωτοχρονιάς, χωρίς να διευκρινίσει το περιεχόμενό της.

«Είχε κόσμο, τον είδα, έχουμε μια καλή σχέση. Ήταν μια ευκαιρία να τον δω, λειτουργεί πολύ θετικά για την χώρα. Δεν το έχω κρύψει, τρέφω πολύ μεγάλη εκτίμηση στον πρωθυπουργό», ανέφερε αργότερα, μιλώντας στον «Θέμα 104,6». 

Εξάλλου, ο κ. Παπαχριστόπουλος ξεκαθάρισε ότι διαφωνεί με το κόμμα του σε ό,τι αφορά τη Συμφωνία των Πρεσπών και θα την υπερψηφίσει όταν θα έρθει στη Βουλή. Όπως είπε, «δεν πρόκειται να συμβάλλω με κανέναν τρόπο στο να πέσει η παρούσα Κυβέρνηση».

Επίσης διευκρίνισε ότι ακόμα και αν διαγραφεί από τους ΑΝΕΛ, πρώτα θα ψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών και στη συνέχεια θα παραδώσει την έδρα του, λέγοντας συγκεκριμένα ότι «θα είναι δώρο για μένα η διαγραφή μου από τους ΑΝΕΛ».

Ερωτηθείς αν στις επόμενες εκλογές θα είναι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ, υπογράμμισε ότι δεν έχει τεθεί επ’ ουδενί τέτοιο ζήτημα και ο ίδιος δεν υπήρξε ποτέ μέρος οποιαδήποτε συνδιαλλαγής. «Τα σενάρια συνωμοσιολογίας ότι πήγα (σ.σ. στη συνάντηση), να συμφωνήσω να πάω με το ΣΥΡΙΖΑ, δεν με αγγίζουν. Ποτέ δεν έχω μιλήσει με κανένα για το τι θα κάνω ή όχι. Το τι θα κάνω σαν απλός πολίτης, περιμένετε και θα το δείτε», σημείωσε. 

Κ. Κατσίκης: Κανείς δεν κρατάει τον κ. Παπαχριστόπουλο στην Κ.Ο. 

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Κώστας Κατσίκης, σχολιάζοντας τα όσα είπε ο κ. Παπαχριστόπουλος, δήλωσε ότι καλό θα ήταν ο συνάδελφος του να γνώριζε καλύτερα τις αρχές του κινήματος όταν εντάχθηκε στους ΑΝΕΛ, «για να μην φτάσουμε σε αυτό το σημείο».

Συμπλήρωσε δε ότι αν ο κ. Παπαχριστόπουλος θεωρεί «δώρο» την διαγραφή του από τους ΑΝΕΛ, κανείς δεν τον κρατάει… στην Κ.Ο του κόμματος.

Τέλος διευκρίνισε ότι η περίπτωση του κ. Παπαχριστόπουλου, δεν έχει καμία σχέση με την περίπτωση της κυρίας Κουντουρά.

-A +A

Δημοφιλέστερα Άρθρα