Θ. Παπαχριστόπουλος: Μεγάλη χαρά αν με εντάξει ο Αλ. Τσίπρας στον ΣΥΡΙΖΑ

Θ. Παπαχριστόπουλος: Μεγάλη χαρά αν με εντάξει ο Αλ. Τσίπρας στον ΣΥΡΙΖΑ

Ο πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ δήλωσε πως θα ζητήσει συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα και θα χαρεί πολύ αν ο πρωθυπουργός τον εντάξει στη μεγάλη προσπάθεια που κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Στήριζα, στηρίζω και θα συνεχίσω να στηρίζω την προσπάθεια της κυβέρνησης να σηκώσει τη χώρα, να τελειώσει οριστικά με τη διαπλοκή και την μιντιακή δικτατορία» δήλωσε ο πρώην βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Θανάσης Παπαχριστόπουλος, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

«Τέσσερα χρόνια στήριζα το κυβερνητικό έργο. Συνεχίζουμε να στηρίζουμε το κυβερνητικό έργο γιατί πιστεύουμε ότι η κυβέρνηση πήρε μία χώρα χρεοκοπημένη, λεηλατημένη και σιγά σιγά την αναστηλώνει. Δε βλέπω κανένα λόγο να αλλάξω» επισήμανε και τόνισε ότι θα είναι μεγάλη του χαρά αν ο πρωθυπουργός τον εντάξει σε αυτήν την προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ. Όπως είπε, θα ζητήσει συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα και θα χαρεί πολύ αν θα συμμετέχει σε αυτήν την προσπάθεια.

Σχολιάζοντας την παράδοση της έδρας του, σημείωσε ότι δεν έκανε κάτι το σπουδαίο, αλλά το αυτονόητο, καθώς έχει δικό του κώδικα συμπεριφοράς. Σχετικά με τη στάση των έξι βουλευτών και τη δέσμευση στήριξης, ανέφερε ότι μπορούν να διαφοροποιηθούν αργότερα σε κάποιο νομοσχέδιο και εξήγησε ότι η δέσμευση ήταν για να μην ευτελίζεται ο κοινοβουλευτισμός.