Θ. Παπαχριστόπουλος κατά Τοσουνίδη για το Σκοπιανό

Θ. Παπαχριστόπουλος κατά Τοσουνίδη για το Σκοπιανό

Αντίθετος με τις δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου των ΑΝ.ΕΛ., Θεόδωρου Τοσουνίδη, σχετικά με την στήριξη της πρότασης μομφής που θα καταθέσει η ΝΔ για το Σκοπιανό, δήλωσε μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο βουλευτής του κόμματος, Θανάσης Παπαχριστόπουλος.

«Θέλω να είμαι πολύ προσεκτικός, δεν ξέρω τι λέει ο κ. Τοσουνίδης και αν έκανε λάθος και το διόρθωσε. Με πρόταση μομφής από τους ανθρώπους της διαπλοκής, της διαφθοράς, των offshore και των φορολογικών παραδείσων, ο Παπαχριστόπουλος δεν συμπλέει.

Παλέψαμε για αυτά τα πράγματα και δεν τα πετάμε. Τέτοια πρόταση μομφής δεν υπάρχει περίπτωση να ψηφιστεί, όχι μόνο από εμένα, αλλά και πάρα πολλούς που παλέψαμε για αυτή την δουλεία, δεν υπάρχει περίπτωση».

Ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος, μάλιστα κάλεσε τον Θεόδωρο Τοσουνίδη, να είναι πιο προσεχτικός στις δηλώσεις του.

Υπενθυμίεται, ότι την Τρίτη το βράδυ ο εκπρόσωπος των ΑΝ.ΕΛ. Θεόδωρος Τοσουνίδης μιλώντας  στην ΕΡΤ για το Σκοπιανό άφησε ανοιχτό υπό όρους το ενδεχόμενο οι Ανεξάρτητοι Έλληνες να στηρίξουν πρόταση δυσπιστίας της Νέας Δημοκρατίας.

«Εάν ξεκάθαρα η ΝΔ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης δηλώσει ότι δεν παραχωρεί όνομα την επόμενη ημέρα, εάν θα είναι αυτός κυβερνήτης της χώρας τότε, ανοίγει συζήτηση που μπορούμε να συζητήσουμε», είχε αναφέρει ο Θεόδωρος Τοσουνίδης.

Φωτογραφία intime news

Διαβάστε ακόμα:

- Θ. Τοσουνίδης: Μπορούμε να συζητήσουμε την πρόταση μομφής της ΝΔ υπό όρους