Θ. Παπαχριστόπουλος: Είναι θέμα ημερών, ίσως μιας εβδομάδας, να βγει η χώρα απ' το τούνελ!

Θ. Παπαχριστόπουλος: Είναι θέμα ημερών, ίσως μιας εβδομάδας, να βγει η χώρα απ' το τούνελ!

Μετά τον Αλέκο Φλαμπουράρη που είχε προβλέψει ότι θα τρίβουμε τα μάτια μας με την ανάπτυξη που θα δούμε, σήμερα ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Θανάσης Παπαχριστόπουλος έκανε τη δική του βαρυσήμαντη πρόβλεψη ότι, είναι θέμα ημερών να βγούμε από το τούνελ. Και μάλιστα από τον μαραθώνιο αυτό μας απομένει "ούτε καν ένα χιλιόμετρο"!

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ ο κ. Παπαχριστόπουλος μίλησε για «τιτάνια προσπάθειας της κυβέρνησης» και πως «ο μαραθώνιος είναι στα τελευταία του μέτρα, ούτε καν χιλιόμετρο».

Είπε μάλιστα πως εκτός από τον Γερμανό Υπουργό Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, ο οποίος «είναι απρόβλεπτος», όλοι οι άλλοι Ευρωπαίοι «είναι υπέρ μας», για να σπεύσει να προειδοποιήσει άπαντες: «Φοβού τον Σόιμπλε και δώρα φέροντα».

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ επιεκντ΄ρωθηκε στα αντίμετρα για να ξεχαστούν τα μέτρα κάνοντας λόγο για τη δημιουργία κοινωνικού κράτους αποκλειστικά από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και υποστήριξε πως «για πρώτη φορά, μετά από δεκαετίες, οι άνθρωποι που ήταν πεταμένοι στα σκουπίδια, έρχονται στο προσκήνιο». «Αυτή την κρίση που δεν προκαλέσαμε εμείς, τη φέρνουμε στο τέλος της», είπε, για να προσθέσει ότι, «η χώρα τελειώνει από μία μεγάλη περιπέτεια». «Είναι θέμα λίγων ημερών, ίσως μιας βδομάδας να βγούμε από το τούνελ».