Θ. Μεγαλοοικονόμου: Είχα παράπονο από τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά... διορθώθηκε

Θ. Μεγαλοοικονόμου: Είχα παράπονο από τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά... διορθώθηκε

Συνεχίζοντας το σόου με τους «κουραμπιέδες» που βρίσκονται στη Βουλή, η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου επεσήμανε ότι έδωσε την ψήφο της στον ΣΥΡΙΖΑ με «δόξα και τιμή» και ότι πλέον αναμένει ανακοίνωση στήριξης από το κυβερνών κόμμα στις επιθέσεις που δέχεται, δήλωση που αποκαλύπτει τις υπόγειες συνεννοήσεις που λαμβάνουν χώρα τον τελευταίο καιρό.  

Όπως είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6 θα έπρεπε να πει κάτι χειρότερο. «Άμα πάτε στην τουαλέτα θα δείτε» είπε χαρακτηριστικά η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Επέμεινε, παράλληλα, ότι ο Γιώργος Αυτιάς της είχε στήσει παγίδα λέγοντας ότι «δεν περίμενα να μου φέρει ένα πάνελ εναντίον μου. Είχα πέσει στο λάκκο των φιδιών αλλά έχω μάθει να αγωνίζομαι».

Διευκρίνισε, ακόμα, ότι «δεν πρόκειται να παραιτηθώ» εξηγώντας ότι «είχα παράπονο από τον ΣΥΡΙΖΑ και διορθώθηκε, που άφηνε τον Λεβέντη να με κατηγορεί ως προδότρα. Δεν με υπερασπίστηκε η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ. Έπρεπε να πουν "γιατί την καθυβρίζεις;". Θα βγάλει και ανακοίνωση γιατί εμένα το θέμα με πλήγωνε».

Συνεχίζοντας για την κόντρα της με τον Βασίλη Λεβέντη είπε ότι «εμένα με πείραζε ως άτομο γιατί έχω μάθει να έχω καθαρό το κούτελό μου και να μου λέει ότι είμαι ο 151. Όταν πήγα ήμουν το 154».

Ξεκαθάρισε, τέλος, ότι «εγώ την ψήφο μου (σ.σ στον ΣΥΡΙΖΑ) την δίνω με όλη την καρδιά. Την ψήφο μου την έδωσα με δόξα και τιμή».