Θ. Μεγαλοοικονόμου:  Έφυγα γιατί μου είπαν ότι... δεν με χρειάζονται

Θ. Μεγαλοοικονόμου: Έφυγα γιατί μου είπαν ότι... δεν με χρειάζονται

«Τώρα δεν σε έχουμε ανάγκη, είμαστε 152». Αυτή η φράση που της είπαν στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ είναι η αιτία της αποχώρησης της Θ. Μεγαλοοικονόμου όπως τουλάχιστον υποστήριξε η ίδια σε συνέντευξή της στον Focus fm.

Αποφεύγοντας να πει το όνομα του στελέχους ή βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ που είπε αυτή τη φράση η Θ. Μεγαλοοικονόμου που στήριξε τον Αλ. Τσίπρα σε όλες τις τελευταίες κρίσιμες ψηφοφορίες (συμφωνία των Πρεσπών, ψήφοι εμπιστοσύνης κλπ) δίνοντας του τον πολυπόθητο αριθμό των 151 δήλωσε ότι η ίδια δεν ζήτησε τίποτα ποτέ.

Εν τούτοις η φράση αυτή την οδήγησε στην ανεξαρτητοποίηση μέσω επιστολής που, όπως ανέφερε έχει στείλει στον Πρωθυπουργό εξηγώντας και τους λόγους. Πρέπει πάντως να σημειωθεί ότι δήλωσε πως αν ο πρωθυπουργός δεν τη δημοσιοποιήσει θα το πράξει η ίδια με αριθμό... πρωτοκόλλου.

Υπενθυμίζεται πως η Θ. Μεγαλοοικονόμου βρέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ έχοντας εκλεγεί με την Ένωση Κεντρώων του Β. Λεβέντη εμφανιζόμενη ως φανατική υποστηρικτής του Αλ. Τσίπρα, ο οποίος μάλιστα την είχε υποδεχθεί στο Μέγαρο Μαξίμου για να την καλωσορίσει στο κόμμα του.