Τελεσίγραφο Θεοδωράκη σε Δανέλλη: Θέλω απαντήσεις μέχρι το βράδυ

Τελεσίγραφο Θεοδωράκη σε Δανέλλη: Θέλω απαντήσεις μέχρι το βράδυ

Τελεσίγραφο έδωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης στον Σπύρο Δανέλλη κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχαν καλώντας τον να ξεκαθαρίσει μέχρι το βράδυ του σχετικά με το τι θα πράξει κατά τη διαδικασία της ψήφους εμπιστοσύνης που έχει ζητήσει ο Αλ. Τσίπρας. Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρόεδρος του Ποταμιού φέρεται αποφασισμένος να θέσει εκτός Κ.Ο. του κόμματος τον βουλευτή στην περίπτωση που επιμείνει.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε προκειμένου να αποσαφηνιστεί η στάση του Σπ. Δανέλλη που έχει δημιουργήσει προβλήματα στο Ποτάμι αφού υπάρχει απόφαση και μάλιστα και του συνεδρίου να μη δοθεί ψήφος εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

Μάλιστα ο Στ. Θεοδωράκης έχει προχωρήσει και σε σχετικές δηλώσεις σημειώνοντας πως το Ποτάμι δεν συμφωνεί με την πολιτική της κυβέρνησης και ως εκ τούτου δεν τίθεται θέμα να δοθεί ψήφος εμπιστοσύνης, ενώ νωρίτερα ο αντιπρόεδρος του Ποταμιού, Γ. Μαυρωτάς είχε σημειώσει πως σε θέματα που αφορούν τέτοιες κοινοβουλευτικές διαδικασίες (ψήφος εμπιστοσύνης ή πρόταση δυσπιστίας) τίθεται και θέμα κομματικής γραμμής.

Στο πλαίσιο αυτό αναμένεται η απάντηση του βουλευτή ώστε να ακολουθηθούν και οι σχετικές διαδικασίες αν τελικά απαιτηθεί.