Τα συλληπητήρια του πολιτικού κόσμου στον Γ. Δημαρά για τον θάνατο του γιου του

Τα συλληπητήρια του πολιτικού κόσμου στον Γ. Δημαρά για τον θάνατο του γιου του

Τα συλλυπητήριά τους για την τραγική απώλεια του γιου του εκφράζουν συνάδελφοι του υφυπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργου Δημαρά.

Ο Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης μόλις πληροφορήθηκε τον χαμό του γιου του Υφυπουργού Περιβάλλοντος Γιώργου Δημαρά, δήλωσε:

«Αγαπητέ συνάδελφε Γιώργο, συμμερίζομαι τις δραματικές ώρες που περνάει η οικογένειά σου. Η τραγική απώλειά σου μας συγκλονίζει όλους. Δεν υπάρχουν λόγια να σου εκφράσω τα συλλυπητήριά μου. Σου μεταφέρω τη βαθιά οδύνη μου».

 Νωρίτερα με δήλωσή του είχε εκφράσει τα συλλυπητήριά του και ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης:

«Θερμά συλλυπητήρια στον Γιώργο Δημαρά και την οικογένειά του. Η Νέα Δημοκρατία κι εγώ προσωπικά συμπαραστεκόμαστε στο πένθος τους».

"Η είδηση του θανάτου ενός νέου ανθρώπου μας γεμίζει θλίψη, θλίψη, θλίψη. Τα συλλυπητήρια μου στον Γιώργο Δημαρά και την οικογένειά του. Κουράγιο", έγραψε στο Twitter ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης.

 

"Θερμά συλλυπητήρια στο Γιώργο Δημαρά. Συμπαραστεκόμαστε όλοι στην οδύνη του", έγραψε στο twitter ο τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ, Γιώργος Κουμουτσάκος.  

 

 Τα θερμά του συλληπητήρια εξέφρασε και ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης.

αδψα

Τα συλλυπητήριά του έσπευσε να εκφράσει και ο τομεάρχης Αμυνας της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Κικίλιας. «Δεν υπάρχει μεγαλύτερος πόνος από το να χάνει ο γονιός το παιδί του» έγραψε στο twitter.

 

H οικογένεια του Γιώργου Δημαρά βυθίστηκε σε βαρύ πένθος όταν στις 3:00 τα ξημερώματα της Παρασκευής ο 38χρονος γιος του υφυπουργού βρέθηκε νεκρός, έχοντας πέσει από το μπαλκόνι του σπιτιού στην Πεντέλη που έμενε με τους γονείς του.