Τα μαζεύει ο Δραγασάκης: Φραστική κι όχι ουσιαστική η διαφοροποίηση Κουβέλη- Καμμένου

Τα μαζεύει ο Δραγασάκης: Φραστική κι όχι ουσιαστική η διαφοροποίηση Κουβέλη- Καμμένου

Την ανάγκη να κλείσει άμεσα η τέταρτη αξιολόγηση εξέφρασε ο υπουργός Οικονομίας, Γιάννης Δραγασάκης μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής. «Αυτή την περίοδο η νούμερο ένα προτεραιότητά μας είναι η έγκαιρη ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων. Όχι μόνο γιατί πρέπει να είμαστε έτοιμοι πολύ πριν χτυπήσει το κουδούνι της λήξης,  αλλά ιδίως επειδή σε αυτό του υπουργείο οι δεσμεύσεις που έχουμε αναλάβει, είναι δικής μας ιδιοκτησίας. Ζητήματα που έπρεπε και πρέπει να τα κάνουμε», είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, χαρακτήρισε «φραστική» και όχι ουσιαστική διαφοροποίηση, τη διάσταση απόψεων που καταγράφηκε ανάμεσα στον υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο περί «ομήρων» της Άκγυρας και τον αναπληρωτή υπουργό Φώτη Κουβέλη που μίλησε για «υπερτροφικό λόγο», για τους 2 Έλληνες στρατιωτικούς που κρατούνται στις φυλακές της Ανδριανούπολης.

«Θα ήταν ανεύθυνο να μιλάει κανείς χωρίς πλήρη γνώση των δεδομένων. Ξέρω ότι η κυβέρνηση αντιμετωπίζει το θέμα με απόλυτη σοβαρότητα. Κι εσείς πήρατε μία φραστική διαφοροποίηση και της δώσατε ένα ευρύτερο πολιτικό νόημα που δεν υπάρχει», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Αλέξανδρος Διαμάντης