Τα SMS που έστειλε ο Πάνος Καμμένος στον Ν. Νικολόπουλο

Τα SMS που έστειλε ο Πάνος Καμμένος στον Ν. Νικολόπουλο

Στη δημοσιότητα, μέσω του Twitter, έδωσε ο Πάνος Καμμένος τα μηνύματα που αντάλλαξε με τον Νίκο Νικολόπουλο υποστηρίζοντας πως δεν τον έχει εκβιάσει, έπειτα από τη μήνυση που κατέθεσε ο ανεξάρτητος βουλευτής εναντίον του για απειλές. «Τώρα εξηγούνται όλα Νικολάκη», αναφέρει χαρακτηριστικά ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, ενώ είχαν προηγηθεί αναφορές του σε στοιχεία για κρατικές διαφημίσεις.

Ο Πάνος Καμμένος δημοσιοποίησε τα μηνύματα αφήνοντας να εννοηθεί πως είναι αυτά που οδήγησαν τον Νίκο Νικολόπουλο στη ΓΑΔΑ και στις καταγγελίες περί εκβιασμού και απειλών. Το πρώτο μήνυμα αναφέρεται πάντως στο ότι θα δώσει στη Βουλή στοιχεία με «σαιτ» από το γραφείο του Βουλευτή, κρατικές διαφημίσεις «και τα άλλα με τον Παπά».

Συγκεκριμένα, στην ανάρτηση στον λογαριασμό του Π. Καμμένου στο twitter αναφέρεται ότι «Ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Πάνος Καμμένος δίνει στη δημοσιότητα τα μηνύματα που επικαλείται ο κ. Νίκ Νικολόπουλος ώστε να αποκαλυφθεί το μέγεθος της γελοιότητας του υποτιθέμενου εκβιασμού».

Νωρίτερα σήμερα ο ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος μετέβη στη ΓΑΔΑ, όπου σύμφωνα με πληροφορίες, κατήγγειλε εκβιασμούς και απειλές από τον Πάνο Καμμένο, κατά του οποίου κατέθεσε μήνυση.

Ο κ. Νικολόπουλος καταγγέλλει ότι δέχεται πιέσεις και εκβιασμό και μάλιστα όπως υποστηρίζουν οι ίδιες πηγές θα προσκομίσει και σχετικά στοιχεία στους αξιωματικούς που θα χειριστούν την υπόθεση.

Φωτογραφία intime news