Τ. Θοδωρικάκος: Ο Α. Τσίπρας προσπαθεί να εξαγοράσει την ψήφο των πολιτών

Τ. Θοδωρικάκος: Ο Α. Τσίπρας προσπαθεί να εξαγοράσει την ψήφο των πολιτών

Βέβαιος για την εκλογική νίκη της ΝΔ στην κάλπη των ευρωεκλογών εμφανίστηκε ο συντονιστής στρατηγικού σχεδιασμού και επικοινωνίας του κόμματος, σημειώνοντας παράλληλα ότι με τα μέτρα που εξήγγειλε ο Α. Τσίπρας προσπαθεί να εξαγοράσει την ψήφο των πολιτών.

«Οι πολίτες έχουν πάρει τις αποφάσεις τους. Τον. Τσίπρα τον ακούει πια μια κλειστή ομάδα, ο πολύς κόσμος που είχε εναποθέσει σε αυτόν τις ελπίδες του θα κάνει άλλες επιλογές, μεταξύ αυτών και η ΝΔ», είπε ο Τ. Θεοδωρικάκος στο ραδιόφωνο News 24/7.

Χαρακτήρισε αλαζονική εκ μέρους του πρωθυπουργού και υποτιμητικό για τον ελληνικό λαό να λέει ότι οι ευρωεκλογές είναι δημοσκόπηση. «Παίρνει τα κακά μαντάτα και βλέπει ότι η κοινωνία του γυρνά την πλάτη. Ο κ.Μητσοτάκης έχει μετριοπαθή λόγο που υπερβαίνει τις κομματικές γραμμές και μπορεί να εγγυηθεί καλύτερες μέρες» είπε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με τις δημοσκοπήσεις και την διαφορά που επιθυμεί η ΝΔ αν και απέφυγε να μπει στη λογική των αριθμών τόνισε ότι η ΝΔ θέλει καθαρή νίκη στην κάλπη και ήττα του ΣΥΡΙΖΑ. «Οι δημοσκοπήσεις στη δική μας αντίληψη δεν είναι εργαλεία πρόβλεψης εκλογικών αποτελεσμάτων. Στις εκλογές το αποτέλεσμα θα είναι ξεκάθαρο. Και σας λέω ότι δεν πρόκειται να εκλεγεί ούτε ένα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Περιφερειάρχης σε καμία Περιφέρεια της χώρας. Είμαι σίγουρος ότι ο κ.Πατούλης θα είναι ο επόμενος Περιφερειάρχης Αττικής» σημείωσε.

Τέλος αναφέρθηκε και στα μέτρα που εξήγγειλε ο Αλέξης Τσίπρας κατηγορώντας τον ότι προσπαθεί να εξαγοράσει την ψήφο των πολιτών. «Το μόνο που ενδιαφέρει τον κ.Τσίπρα είναι να δώσει 300 ευρώ ενόψει των εκλογών πιστεύοντας ότι θα εξαγοράσει την ψήφο των Ελλήνων. Ενώ για τη μείωση των φόρων αντιγράφει τμηματικά το πρόγραμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη. Η μείωση των φόρων είναι η πεμπτουσία της πολιτικής της ΝΔ» είπε και κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι αυτός ήταν που έκοψε το ΕΚΑΣ, που δημιούργησε τη γενιά των 300 ευρώ και υπερφορολόγησε τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. «Για όλα αυτά δεν άκουσα κάτι στην ομιλία του κ.Τσίπρα στο Αιγάλεω», πρόσθεσε.