Τ. Θεοδωρικάκος: Θα κάνω τα πάντα να δικαιώσω την απόφαση του Κυρ. Μητσοτάκη

Τ. Θεοδωρικάκος: Θα κάνω τα πάντα να δικαιώσω την απόφαση του Κυρ. Μητσοτάκη

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση του ψηφοδελτίου Επικρατείας ο Τάκης Θεοδωρικάκος με ανάρτησή του στο Facebook δήλωσε θα κάνει τα πάντα να δικαιώσω την απόφαση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας ενώ εξέφρασε την άποψη ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποδείχθηκε ότι αξίζει να είναι ο επόμενος πρωθυπουργός της Ελλάδας. 

«Στις αρχές Οκτωβρίου του 2015 ξεκίνησε η συνεργασία μου με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Πίστεψα από την πρώτη στιγμή στον άνθρωπο που επαγγέλλεται τις μεταρρυθμίσεις ,το μέτρο και τη λογική και με σκληρή δουλειά αποδείχθηκε ότι αξίζει να είναι ο επόμενος πρωθυπουργός της Ελλάδας.

Στρατεύτηκα σε αυτή την υπόθεση. Στην κρίσιμη αναμέτρηση της 7η Ιουλίου, με επέλεξε για τη θέση του υποψηφίου βουλευτή επικράτειας. Θα κάνω τα πάντα να δικαιώσω την απόφαση του και αυτές τις σημαντικές ημέρες,μαζί με τον υπέροχο κόσμο της νέας δημοκρατίας,να πετύχουμε τη νίκη και την πολιτική αλλαγή!Θα είναι νίκη όλων των Ελλήνων!

Για να γίνει καλύτερη και πιο ασφαλής η ζωή όλων των πολιτών ,σε μια αξιοπρεπή και ισχυρή πατρίδα!», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Θεοδωρικάκος.