Τ. Θεοδωρικάκος: Στόχος η καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών

Τ. Θεοδωρικάκος: Στόχος η καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών

Λίγες ώρες πριν την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης, ο νέος υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος, τονίζει με ανάρτησή του στο Facebook ότι προσωπικός του στόχος είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών, η ολόπλευρη στήριξη της τοπικής αυτοδιοίκησης και ο νέος εκλογικός νόμος που θα υλοποιήσει την ψήφο των Ελλήνων του εξωτερικού.

Στην ίδια ανάρτηση ο κ. Θεοδωρικάκος επισημαίνει ότι χρέος της κυβέρνησης της ΝΔ είναι η σκληρή δουλειά, η διαφάνεια και αποτελέσματα για την πατρίδα μας.

Αναλυτικά στην ανάρτησή του ο κ. Θεοδωρικάκος αναφέρει τα εξής: 

«Ένας κύκλος έκλεισε κι ένας νέος αρχίζει σήμερα. Τέσσερα χρόνια με την ευθύνη της στρατηγικής του Κυριάκου Μητσοτάκη. Του μεταρρυθμιστή πολιτικού του μέτρου και της λογικής, που πανάξια έγινε αρχηγός της ΝΔ και πρωθυπουργός. Στρατηγική ενότητας, ανανέωσης, διεύρυνσης της παράταξης.

Μέσα από πολλές μάχες αποδείχθηκε νικηφόρα και συμπαγής, δίνοντας αυτοπεποίθηση στον κόσμο της ΝΔ.

Από σήμερα αναλαμβάνω τις ευθύνες του υπουργείου εσωτερικών. Θα κάνω τα πάντα για να δικαιώσω και αυτή την απόφαση του πρωθυπουργού. Στόχος,η καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών, η ολόπλευρη στήριξη της τοπικής αυτοδιοίκησης, ο νέος εκλογικός νόμος που θα υλοποιήσει την ψήφο των Ελλήνων του εξωτερικού.

Σκληρή δουλειά,διαφάνεια και αποτελέσματα για την πατρίδα μας.

Αυτό είναι το χρέος μας!»