Τρίτη 6 Αυγούστου 2019, 10:07

-A +A

Τ. Θεοδωρικάκος: Κολλημένος στο χθες ο Α. Τσίπρας

Τρίτη 6 Αυγούστου 2019, 10:07
Τ. Θεοδωρικάκος: Κολλημένος στο χθες ο Α. Τσίπρας
-A +A

Ο Αλέξης Τσίπρας αποδεικνύεται κολλημένος στο χθες, σχολίασε ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος, με αφορμή τους ισχυρισμούς του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για το νομοσχέδιο για το επιτελικό κράτος.

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ο κ. Θεοδωρικάκος σημείωσε πως ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ονομάζει υπερσυγκεντρωτικό κράτος τις προσπάθειες εκσυγχρονισμού της Δημόσιας Διοίκησης και αποκομματοποιησης του κρατικού μηχανισμού. Ανέφερε χαρακτηριστικά πως η κυβέρνηση της ΝΔ κρατά στις θέσεις τους όλους τους γενικούς διευθυντές που είχαν οριστεί την προηγούμενη περίοδο στο σύνολο των δημοσίων υπηρεσιών.

Ο κ. Θεοδωρικάκος κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι με την απλή αναλογική θέλησε να τινάξει στον αέρα την τοπική αυτοδιοίκηση για να καθιερώσει ένα κομματικό κράτος μετακλητών και προσέθεσε ότι η ΝΔ θέλει μία τοπική αυτοδιοίκηση αποτελεσματική και όχι που θα συζητά αενάως.

Ο υπουργός Εσωτερικών σημείωσε πως ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα είναι αυτό της αποκομιδής των απορριμμάτων, ιδιαιτέρα στην Αττική, λέγοντας ότι τα στοιχειά από το ΧΥΤΑ της Φυλής δείχνουν πως μέχρι το τέλος του χρόνου δε θα υπάρχει χώρος για τα σκουπίδια της Αττικής.

Σημείωσε μάλιστα πως το πρόβλημα έγινε τραγικό εξ αιτίας της αβελτηρίας του ΣΥΡΙΖΑ και της περιφέρειας Αττικής, καθώς επί πέντε χρόνια δεν έκαναν ουδεμία μελέτη ή χωροθέτηση.

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου 2020
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα