ΣΥΡΙΖΑ: Άνευ προηγούμενου παραλήρημα από τη Σ. Βούλτεψη

ΣΥΡΙΖΑ: Άνευ προηγούμενου παραλήρημα από τη Σ. Βούλτεψη

Για άνευ προηγούμενου παραλήρημα, προκειμένου να δικαιολογήσει την ένοχη στάση του κόμματός της να καταψηφίσει την επέκταση του ελέγχου στην τραπεζική διαφήμιση, που αποφάσισε η αρμόδια Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής, κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με τη βουλευτή της ΝΔ, Σοφία Βούλτεψη.

Ειδικότερα, η κ. Βούλτεψη, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Στο Κόκκινο, «προκειμένου να υπερασπιστεί το καθεστώς της διαπλοκής, που με πολύ κόπο στήριξε το κόμμα της ΝΔ, έφτασε στο σημείο να ισχυριστεί πως ο ΣΥΡΙΖΑ επιχειρεί να διαμορφώσει "ολοκληρωτικό καθεστώς λατινοαμερικάνικου τύπου"!», σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Προφανώς, η Σ. Βούλτεψη επιθυμεί διακαώς τη διατήρηση του ιδιότυπου καρτέλ πολιτικού συστήματος-ΜΜΕ-τραπεζών, που οικοδομήθηκε στη χώρα με συστηματικό τρόπο, σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Σε κάθε περίπτωση, οι κραυγές και τα παραληρήματα αυτά δεν πρόκειται να σταθούν εμπόδιο στην αποκάλυψη των εκλεκτικών συγγενειών, που μάστισαν τη χώρα και στοίχισαν πολύ ακριβά στους πολίτες της, καταλήγει στην ανακοίνωσή του.