Συνεδριάζει την Τρίτη η Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ στη σκιά των εξελίξεων

Συνεδριάζει την Τρίτη η Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ στη σκιά των εξελίξεων

Να αμβλύνει τις εντυπώσεις και να αναπτερώσει το ηθικό των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ θα επιχειρήσει ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος συγκάλεσε την κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος που θα συνεδριάσει την Τρίτη. 

ο Πρωθυπουργός συγκαλώντας την Κ.Ο. στη σκιά των εξελίξεων που ξεκίνησαν με την παραίτηση του Νίκου Κοτζιά και συνεχίζονται με την κόντρα του πρώην υπουργού Εξωτερικών με τον Πάνο Καμμένο θα επιχειρήσει να ρίξει τους τόνους και να αφήσει τους βουλευτές να μιλήσουν ώστε να κλείσει εσωκομματικά τουλάχιστον το θέμα.

Στο Μαξίμου έλαβαν μηνύματα σχετικά με την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο κόμμα και την Κ.Ο. καθως και για την γκρίνια των βουλευτών που αδυνατούν από την πλευρά τους να δώσουν απαντήσεις στα όσους τους καταμαρτυρούν οι βουλευτές των κομμάτων της Αντιπολίτευσης. Στο πλαίσιο αυτό εκτιμήθηκε πως η συνεδρίαση αυτή θα συνεργήσει στην αλλαγή της κατάστασης.

Άλλωστε ο Αλέξης Τσίπρας θα έχει την ευκαιρία με την ομιλία του να αναφερθεί και στην ανάγκη πάταξη της διαφθοράς και να επιτεθεί στα κόμματα της Αντιπολίτευσης με αφορμή την προφυλάκιση του Γιάννου Παπαντωνίου ώστε να αναπτερώσει το ηθικό των βουλευτών του, αλλά και να απαντήσει ενδεχομένως σε ερωτήματα που θα τεθούν.