Συνεχίζει τις προκλήσεις ο Πολάκης: «Γίνεστε γελοίοι, σας έχω...»

Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019, 17:00
-A +A
Συνεχίζει τις προκλήσεις ο Πολάκης: «Γίνεστε γελοίοι, σας έχω...»

Συνέχεια στις προκλήσεις δίνει ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας της Κυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα και επιτίθεται εκ νέου με ύβρεις στους δημοσιογράφους υποστηρίζοντας πως διαστρεβλώνουν τις δηλώσεις του.

Εκτιμώντας ενδεχομένως ότι αυτή η συμπεριφορά που τυγχάνει της πλήρους κάλυψης από τον ίδιο τον Πρωθυπουργό τυγχάνει της αποδοχής ψηφοφόρων του κόμματός του, αλλά και σε μια προσπάθεια να «μπαλώσει» την κυνική του δήλωση για τη γρίππη που έχει προκαλέσει ήδη το θάνατο 39 ανθρώπων, ο Π. Πολάκης επανέρχεται μέσω facebook και κατηγορεί τους δημοσιογράφους.

Μάλιστα υποστηρίζει πως οι δημοσιογράφοι «πόνεσαν» από τα συγκριτικά στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα σχετικά με τους νεκρούς από γρίπη και για το λόγο αυτό του ασκούν κριτική, αν και από μόνο του το γεγονος ότι επιδιώκει συμψηφισμό θανάτων είναι κατακριτέο.

Ο Π. Πολάκης αναφέρει ότι η διαστρέβλωση γίνεται «για να με βγάλετε “άπονο και άκαρδο”», κάνει λόγο για δημοσιογράφους «της πεντάρας», υποστηρίζει ότι «γίνεστε γελοίοι και προβλέψιμοι» και καταλήγει με τη φράση «η αλήθεια δεν κρύβεται... και πούστε... σας έχω».

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, με τον αριθμό των νεκρών από την εποχική γρίπη να αυξάνεται συνεχώς και έχοντας φτάσει μέχρι στιγμής τους 39 θανάτους, ο Παύλος Πολάκης είχε δηλώσει πως «δεν είναι καμία καταστροφή, μην τρελαθούμε κιόλας».

Διαβάστε ακόμα:

- ΝΔ: Η ασύλληπτη δήλωση Πολάκη απηχεί την αναισθησία της κυβέρνησης

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Σάββατο 25/05/2019
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα