Το Μαξίμου «υιοθετεί» το δημοσίευμα και επιτίθεται στη ΝΔ

Κυριακή 02 Σεπτεμβρίου 2018, 16:02
-A +A

Παρά την σαφέστατη και ξεκάθαρη απάντηση της ΝΔ με ανακοίνωσή της για την υπόθεση του Αρ. Φλώρου, το Μαξίμου υιοθετεί το δημοσίευμα και συνεχίζει την επίθεση κατά της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και προσωπικά κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη, υποστηρίζοντας ότι δεν απαντάει επί της ουσίας.

Το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, χωρίς να απαντάει στις αιτιάσεις της ΝΔ ότι «ο Φλώρος διώχθηκε και φυλακίσθηκε επί διακυβέρνησης ΝΔ και απελευθερώθηκε προσφάτως επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ λόγω των εγκληματικών νόμων που ψήφισαν οι υπουργοί των κ. Τσίπρα και Καμμένου», υποστηρίζει ότι η «αμηχανία και ο πανικός της ΝΔ βγάζουν μάτι» και πως «αντί να απαντήσει επί της ουσίας γράφει εκθέσεις περί ανέμων και υδάτων».

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε το Μαξίμου, ως απάντηση στα όσα αναφέρει ανακοίνωση της ΝΔ για το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Documento στο οποίο χαρακτηρίζει τον πρωθυπουργό ως «ηθικό αυτουργό», θέτει το ερώτημα: «Πώς να δικαιολογήσει όμως το γεγονός ότι ο ανιψιός και συνεργάτης του κ. Μητσοτάκη ήταν όχι μόνο δικηγόρος του Αριστείδη Φλώρου που έφτιαχνε τις offshore για να κλέψουν το Δημόσιο, αλλά και συνέταιρος του;». 

Συνεχίζοντας τονίζει: «Όσο για τη συνεργασία του κ. Δημητριάδη με τις δικαστικές αρχές, πολλοί είναι αυτοί που στο παρελθόν έτρεξαν να συνεργαστούν για να γλιτώσουν, όταν τους έπιασαν με τη γίδα στην πλάτη». «Οι δικαιολογίες του κ. Μητσοτάκη είναι αστείες. Το μόνο που δεν είναι αστείο είναι πως οι πολίτες γνωρίζουν πολύ καλά ποιοι ρήμαξαν την Ελλάδα τόσα χρόνια...», καταλήγει.

 

 

 

 

 

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Κυριακή 26/05/2019
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα