Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020, 17:55

-A +A

Συνάντηση Κυρ. Μητσοτάκη με την ηγεσία UEFA και FIFA

Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020, 17:55
Συνάντηση Κυρ. Μητσοτάκη με την ηγεσία UEFA και FIFA
-A +A

Το πλαίσιο ανάταξης και επανεκκίνησης του ελληνικού ποδοσφαίρου θα συζητηθεί, σύμφωνα με πληροφορίες, στη συνάντηση που θα έχει την Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου, ο πρωθυπουργός, με τον πρόεδρο της UEFA Αλεξάντερ Τσέφεριν και τον αντιπρόεδρο της FIFA Γκρεγκ Κλαρκ, στο Μέγαρο Μαξίμου. 

Την έλευση του Αλεξάντερ Τσέφεριν στην Αθήνα την ερχόμενη Δευτέρα, είχε γνωστοποιήσει με ανακοίνωσή της η ΕΠΟ. Στην ανακοίνωση τονίζεται ότι ο πρόεδρος της  UEFA έρχεται στην Αθήνα και θα παραστεί σε συνάντηση κορυφής μαζί με άλλα υψηλόβαθμα στελέχη της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας και της FIFA.

Ο κ. Τσέφεριν θα συνοδεύεται από τον διευθυντή του τμήματος Εθνικων Ομοσπονδιών της UEFA κ. Ζόραν Λάκοβιτς και αλλά υψηλόβαθμα στελέχη της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας. Oι πρόεδροι της UEFA και της ΕΠΟ, Ευάγγελος Γραμμένος, θα έχουν επίσημη συνάντηση σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας στις 19.00, στην οποία θα παραστούν ακόμα ο κ. Λακοβιτς, ο αντιπρόεδρος της FIFA κ. Γκρεγκ Κλαρκ, ο εντεταλμένος εκπρόσωπος των FIFA/UEFA στην Ελλάδα κ. Χέρμπερτ Χούμπελ, η διευθύντρια του τμήματος ομοσπονδιών της FIFA κα Εμιλι Σο και ο ανεξάρτητος εμπειρογνώμονας των FIFA/UEFA κ. Πετρ Φουσεκ. Θα συζητηθούν όλα τα φλέγοντα θέματα της επικαιρότητας του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Υπενθυμίζεται ότι με παρέμβασή του στη Βουλή στις 30 Ιανουαρίου ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε προαναγγείλει την υπογραφή μνημονίου με την FIFA και την UEFA ώστε να επιτευχθεί η ανάταξη και η επανεκκίνηση στο χώρο του ποδοσφαίρου. Μάλιστα είχε προειδοποιήσει όλες τις πλευρές που εμπλέκονται ότι αν το αρρωστημένο κλίμα συνεχιστεί τότε η κυβέρνηση θα διακόψει το πρωτάθλημα. «Ή τα βρίσκουν οι ιδιοκτήτες των ομάδων ή ποδοσφαιρικό Grexit και λουκέτο στην Superleague!» δήλωσε τότε χαρακτηριστικά.

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Πέμπτη, 9 Απριλίου 2020
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα