Συνάντηση Κυρ. Μητσοτάκη - Δ. Γιαννακόπουλου

Συνάντηση Κυρ. Μητσοτάκη - Δ. Γιαννακόπουλου

Συνάντηση με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο είχε σήμερα στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης. 

Ο κ. Γιαννακόπουλος του έθεσε το ζήτημα της κατασκευής του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού, θέμα για το οποίο ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε τη στήριξή του.

Λίγο αργότερα, ο κ. Γιαννακόπουλος εμφανίστηκε ικανοποιημένος από τη συνάντηση με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, για το κρίσιμο ζήτημα του Βοτανικού. Σε δηλώσεις του στον sport-fm.gr, ανέφερε ότι περιμένει πλέον τα λόγια να μετουσιωθούν και σε πράξεις μετά τις εκλογές, εφόσον η Νέα Δημοκρατία θα είναι η κυβέρνηση της χώρας. 

«Τα περισσότερα είχαν ειπωθεί και στη συνάντηση που είχα με τον κ. Μπακογιάννη. Ο Δήμος είναι αυτός που έχει μεγαλύτερο ρόλο στο έργο αυτό. Όπως είχα πει και τότε, ήταν μια πάρα πολύ εποικοδομητική συνάντηση, υπάρχει μεγάλη επιθυμία από τον Δήμο να προχωρήσει. Έμεναν κάποια πράγματα, που έπρεπε να συζητηθούν και με τον κ. Μητσοτάκη, ως εν δυνάμει κυβέρνηση. Άκουσα αυτά που ήθελα να ακούσω από τον κ. Μητσοτάκη. Υπάρχει και από εκεί πολύ μεγάλη διάθεση να προχωρήσει το έργο», τόνισε και συμπλήρωσε ότι «Είναι κάτι καλό για την Αθήνα, είναι κάτι καλό για τη χώρα, είναι καλό για την ανεργία, είναι καλό για τον Παναθηναϊκό. Ελπίζουμε αυτά που ακούσαμε να γίνουν πράξη και μετά τις εκλογές».