Συναντήσεις Μητσοτάκη με Ντράγκι, Μοσκοβισί και Πομπέο

Συναντήσεις Μητσοτάκη με Ντράγκι, Μοσκοβισί και Πομπέο

Σειρά συναντήσεων με τον Μάριο Ντράγκι, τον Πιέρ Μοσκοβισί και τον Μάικ Πομπέο θα έχει, μεταξύ άλλων, τις επόμενες ημέρες ο Κυριάκος Μητσοτάκης, συνεχίζοντας το μπαράζ επαφών διεθνείς παράγοντες.

Όπως ενημέρωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, αύριο, Τετάρτη, 2/10/, ο πρωθυπουργός θα έχει συνάντηση, στο Μέγαρο Μαξίμου, με τον Διοικητή της ΕΚΤ Μάριο Ντράγκι. Το μεσημέρι, ο Πρωθυπουργός θα μεταβεί στην Βοιωτία, όπου, αναδεικνύοντας τη σημασία που δίνει στις επενδύσεις και την καθαρότερη ενέργεια, θα κάνει τη «θεμελίωση» του νέου σταθμού παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας του Ομίλου Μυτιληναίου, στο ενεργειακό κέντρο του Αγίου Νικολάου.

Την Πέμπτη, 3/10, το απόγευμα, ο κ. Μητσοτάκης θα βρίσκεται στην Αλεξανδρούπολη, όπου θα παρακολουθήσει μέρος της άσκησης «Παρμενίων».

Το μεσημέρι της Παρασκευής, 4/10, θα συναντηθεί με τον Επίτροπο της ΕΕ Πιέρ Μοσκοβισί και το απόγευμα με τους Υπουργούς Εσωτερικών Γαλλίας και Γερμανίας, κ.κ. Καστανέρ και Ζεεχόφερ, αντίστοιχα. Στις 8 το βράδυ, θα μιλήσει στο Συνέδριο της ΟΝΝΕΔ, που ανοίγει τις εργασίες του, με τη συμπλήρωση 45 χρόνων από την Ιδρυτική Διακήρυξη της Νέας Δημοκρατίας.

Το Σάββατο, 5/10, ο Πρωθυπουργός θα έχει συνάντηση με τον Υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ, Μάικ Πομπέο, o οποίος θα επισκεφθεί τη χώρα μας.

Τέλος την ερχόμενη Δευτέρα και Τρίτη, στις 7 και 8 Οκτωβρίου, ο κ. Μητσοτάκης θα μεταβεί στην Αίγυπτο, για την Τριμερή Σύνοδο Κορυφής Ελλάδας – Κύπρου – Αιγύπτου.