Με συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας υποδέχτηκαν τον Δ. Τζανακόπουλο στην Κατερίνη

Με συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας υποδέχτηκαν τον Δ. Τζανακόπουλο στην Κατερίνη

Με συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών υποδέχτηκε ο κόσμος τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Δημήτρης Τζανακόπουλος σήμερα στην Κατερίνη, ο οποίος συμμετέχει σε κομματική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στην πόλη.

Συγκεκριμένα, περίπου 200 άτομα πραγματοποίησαν αργά το απόγευμα συγκέντρωση διαμαρτυρίας και φώναξαν συνθήματα για τη Μακεδονία, ωστόσο ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις δεν επέτρεψαν στους διαδηλωτές να πλησιάσουν στον χώρο της εκδήλωσης.

Ένταση επικράτησε ωστόσο και εντός της αίθουσας, όταν μια νεαρή γυναίκα που επιτέθηκε λεκτικά στον κ. Τζανακόπουλο. ««Εσείς σπείρατε τη διχόνοια στην Ελλάδα. Είστε προδότες» είπε προς τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, για να δεχθεί αποδοκιμασίες από τους υποστηρικτές του ΣΥΡΙΖΑ με τον Δ. Τζανακόπουλο να απαντά πάντως πως «είναι τίτλος τιμής», όπως φαίνεται στο βίντεο που ακολουθεί. Μάλιστα οι παριστάμενοι ζήτησαν από τη νεαρή διαμαρτυρόμενη να αποχωρήσει.

Δείτε το σχετικό βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Facebook:

Να σημειωθεί ότι ανάλογη εκδήλωση πραγματοποιεί ο ΣΥΡΙΖΑ και στην Καβάλα, με ομιλητή τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο. Οι εκδηλώσεις εντάσσονται στο πλαίσιο της κινητοποίησης του κυβερνώντος κόμματος στη Βόρεια Ελλάδα για την ανατροπή του κλίματος που έχει δημιουργηθεί μετά τη συμφωνία για την ονομασία των Σκοπίων.

Απαγορεύτηκε η είσοδος δημοσιογράφου

Αίσθηση προκάλεσε το γεγονός ότι για την ίδια εκδήλωση απαγορεύτηκε η είσοδος σε δημοσιογράφο.

«Είστε ανεπιθύμητη, διότι έχετε απειλήσει από την ιστοσελίδα σας κόσμο και κοσμάκη», ανέφερε ένας άνδρας στην δημοσιογράφο του Ράδιο Ενημέρωση, εμποδίζοντάς την να εισέλθει στον χώρο της εκδήλωσης.

«Δημοσιογράφοι μπήκαν, εγώ συγκεκριμένα είμαι η ανεπιθύμητη. Εμένα δεν με άφησαν διότι καλύπτω όλα τα πατριωτικά ρεπορτάζ, ότι έχει σχέση με συλλαλητήρια. Κάποιες έχω πει και την γνώμη μου», σημείωσε από την πλευρά της η δημοσιογράφος Μαρία Νικολαΐδου.

«Έχουν κλείσει την αίθουσα του Επιμελητηρίου έχουν γράψει ότι είναι ανοιχτή συγκέντρωση... Από τη στιγμή που είναι ανοιχτή η συγκέντρωση έχω όλο το δικαίωμα ως δημοσιογράφος και ως πολίτης της Πιερίας και της Ελλάδας να παρακολουθήσω μια ανοιχτή ομιλία ενός κόμματος (...) κλείδωσαν την πόρτα, μας κλείδωσαν απ'' έξω», σημείωσε η δημοσιογράφος.

Φωτογραφία intime news