Συγχαρητήρια Κεραμέως σε δάσκαλο δημοτικού σχολείου στο Κερατσίνι

Συγχαρητήρια Κεραμέως σε δάσκαλο δημοτικού σχολείου στο Κερατσίνι

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον δάσκαλο δημοτικού σχολείου στο Κερατσίνι, Μάριο Μάζαρη είχε η Νίκη Κεραμέως η οποία θέλησε να τον συγχαρεί για μια κίνηση που έκανε να υποδεχθεί τους μαθητές του μετά από δυο μήνες τηλεκπαίδευσης.

Ο Μάριος Μάζαρης, στόλισε την τάξη με φωτάκια και έκανε έκπληξη στους μαθητές του. Η Υπουργός Παιδείας συνομίλησε με τον κ. Μάζαρη, ο οποίος από την πλευρά του με ανάρτησή του εξέφρασε την έκπληξή του για το τηλεφώνημα. 

Σε ανάρτηση της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η κ. Κεραμέως σχολίασε: «Με συγκίνηση διάβασα σήμερα για την πρωτοβουλία του δασκάλου Μάριου Μάζαρη, που υποδέχτηκε τους μαθητές του κατά την επαναλειτουργία του σχολείου μετά από δύο μήνες τηλεκπαίδευσης, με τα Χριστουγεννιάτικα φωτάκια με τα οποία δεν πρόλαβαν να στολίσουν φέτος στην τάξη τους. Ένιωσα την ανάγκη να του μιλήσω, να τον συγχαρώ για την πρωτοβουλία του, να του ευχηθώ να συνεχίσει, με την έμπρακτη αγάπη του, να προσφέρει στους μαθητές του, όπως κάνουν τόσοι συνάδελφοί του, τη θαλπωρή ενός σχολείου που πραγματικά νοιάζεται. Μικρές πράξεις μπορούν να φέρουν μεγάλες αλλαγές στην καθημερινότητα των παιδιών μας. Ένα ευχαριστώ είναι λίγο για τους δασκάλους μας, για τους καθηγητές μας, που δίνουν κάθε μέρα κάτι από την ψυχή τους στο σπουδαίο τους λειτούργημα».