Στο πλευρό του Ν. Φίλη για τα Θρησκευτικά τάσσεται ο Θ. Παπαχριστόπουλος

Στο πλευρό του Ν. Φίλη για τα Θρησκευτικά τάσσεται ο Θ. Παπαχριστόπουλος

Άλλη στάση από αυτή του κόμματός του φαίνεται πως επιλέγει ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος, ο οποίος τάχθηκε στο πλευρό του Νίκου Φίλη συμφωνώντας μαζί του στο θέμα του μαθήματος των Θρησκευτικών. 

Πιο συγκεκριμένα, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κ. Παπαχριστόπουλος διαφοροποιήθηκε από τη θέση του κόμματός του υπογραμμίζοντας ότι: «Κατ'' αρχήν σέβομαι την απόφαση του ΣτΕ. Άλλο σέβομαι και άλλο αν έχω δικαίωμα να την κριτικάρω. Νομίζω ότι είναι ακραίες οι θέσεις του Μητροπολίτη και σας μιλάω σαν άνθρωπος που είμαι Χριστιανός Ορθόδοξος.  Η προσωπική μου γνώμη είναι ότι το ΣτΕ κάνει υπέρβαση με αυτήν την απόφαση. Είμαι σαφέστατα υπέρ των απόψεων του κ. Φίλη». 

Όσον αφορά το Σκοπιανό, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ εκτίμησε ότι «θα τεθεί θέμα κομματικής πειθαρχίας» και παραδέχτηκε ότι υπάρχει διαφωνία σε αυτό το θέμα.

«Οι ΑΝΕΛ δεν είναι πατριώτες αλά καρτ. Σέβομαι τις αποφάσεις της πλειοψηφίας. Έτσι λειτουργούν τα σοβαρά κόμματα», τόνισε και συμπλήρωσε «όπως είπα ότι δεν πιστεύω ότι τα εθνικά θέματα λύνονται με συλλαλητήρια, έτσι εκτιμώ ότι η πλειοψηφία θα πρέπει να δώσει λύση». 

Φωτογραφία: Intime News