Στο Δυτικό Τομέα θα είναι υποψήφιος ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης

Κυριακή 07 Οκτωβρίου 2018, 17:16
-A +A
Στο Δυτικό Τομέα θα είναι υποψήφιος ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης

Την απόφασή του να πολιτευτεί στο δυτικό τομέα ανακοίνωσε χθες Σάββατο, σε ομιλία του στο Περιστέρι ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, παρουσία 1000 και πλέον πολιτών της περιοχής.

Στην αίθουσα και τους γύρω χώρους του συνεδριακού κέντρου ΚΥΒΕ, πέραν του ιστορικού στελέχους της ΝΔ, κ. Ιωάννη Βαρβιτσιώτη, παρευρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, 'Αδωνις Γεωργιάδης, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Κώστας Δέρβος, ο αντιπρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Παύλος Μαρινάκης, πολλοί δήμαρχοι, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Ευάγγελος Ασλανίδης, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ατρόμητος, κ. Γεώργιος Σπανός κ.α.

Ο κ. Βαρβιτσιώτης, ευχαριστώντας θερμά όλους τους παρευρισκόμενους, τόνισε ότι η παρουσία του στον Δυτικό τομέα αποτελεί ένα νέο ξεκίνημα, αλλά, ταυτόχρονα, και τη συνέχιση μιας μακράς οικογενειακής παράδοσης. «Μιας παράδοσης που χαράσσεται από κοινού, εδώ και δεκαετίες, σε αυτές τις γειτονιές», τόνισε χαρακτηριστικά.

«Τη στιγμή που ο κόσμος αλλάζει και η τεχνολογία εξελίσσεται, η Ελλάδα παραμένει, τη τελευταία δεκαετία, καθηλωμένη σε κρίση. Μια κρίση που έχει ως αποτέλεσμα όλοι οι Έλληνες, αλλά, ιδιαίτερα, οι κάτοικοι της Δυτικής Αθήνας να πληγούν από τη μείωση του εισοδήματος τους, τον περιορισμό των ευκαιριών, τις λίγες δυνατότητες για ανέλιξη και επιτυχία», ανέφερε συγκεκριμένα.

«Σήμερα, είμαι αποφασισμένος να αγωνιστώ εκεί που η Νέα Δημοκρατία χρειάζεται μεγαλύτερη υποστήριξη και μαχητικότητα. Αποφάσισα να κάνω αυτό το βήμα, για να δώσουμε, σήμερα, το μήνυμα ότι η Δυτική Αθήνα θα βρίσκεται δυναμικά, διεκδικητικά και πρώτη στο τραπέζι των αποφάσεων της Κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Βαρβιτσιώτης.

Παράλληλα, ξεκαθάρισε ότι η Νέα Δημοκρατία «δε δέχεται καμία περαιτέρω περικοπή των συντάξεων, ούτε και κανένα νέο φόρο που θα συρρικώσει και άλλο το πενιχρό, σήμερα, εισόδημα των ανθρώπων του μόχθου» και, αναφερόμενος στο Προσφυγικό, τόνισε ότι «τα τελευταία χρόνια, η Κυβέρνηση έχει καταστήσει τα σύνορα της χώρας ανοιχτά για όποιον επιθυμεί να τα παραβιάσει και συνεχίζει να διαχειρίζεται με αδιαφάνεια το 1,6 δισ. ευρώ που έχει διαθέσει η Ευρώπη προς τη χώρα μας». Συνεχίζοντας την ομιλία του, επικεντρώθηκε στη δημιουργία της κοινωνίας των ίσων ευκαιριών που έχει ανάγκη η Ελλάδα.

 Με πληροφορίες από το ΑΠΕ-ΜΠΕ

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Δευτέρα 17/06/2019
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα