Στη Δικαιοσύνη προσέφυγε το ΠΑΣΟΚ για συκοφαντικό δημοσίευμα εις βάρος του

Τρίτη 22 Μαΐου 2018, 15:36 - Τελευταία ενημέρωση: 16:17
-A +A
Στη Δικαιοσύνη προσέφυγε το ΠΑΣΟΚ για συκοφαντικό δημοσίευμα εις βάρος του

Στη Δικαιοσύνη προσφεύγει το ΠΑΣΟΚ για «το κατάπτυστο και συκοφαντικό δημοσίευμα», όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, «γνωστού περιθωριακού site με γνωστές σχέσεις και διασυνδέσεις με κυβερνητικά κέντρα και παράκεντρα, που καμία στολή παραλλαγής δεν μπορεί να κρύψει». 

«Έχουμε ήδη κινηθεί δικαστικά όχι μόνο κατά των εντολοδόχων φυσικών αυτουργών, αλλά και των ηθικών αυτουργών» προσθέτει.

Το site Olympia υποστηρίζει στο δημοσίευμά του ότι: «Το ΠΑΣΟΚ που "έκαψε" τους εργαζόμενους στη Marfin, τον Σωκράτη Γκιόλα, τον Νεκτάριο Σάββα, τη μισή Ελλάδα κ.λπ. αγανάκτησε με τα φέιγ βολάν του Ρουβικωνα». 

Το ΠΑΣΟΚ επισημαίνει ότι αναμένει τις αντιδράσεις των πολιτικών κομμάτων γι' αυτό το μείζον θέμα πολιτικής και ηθικής τάξης.

Την οργή του βουλευτή του κόμματος Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου προκάλεσε το σχετικό δημοσίευμα, οποίος σχολίασε: «Η πολιτική αλητεία σε όλο της το μεγαλείο! Πρέπει να παρέμβει ο εισαγγελέας άμεσα. Όλοι γνωρίζουν ότι το σάιτ υποστηρίζει Καμμένο και τον ΣΥΡΙΖΑ! Παράκληση για RT μέχρι να παρέμβει η δικαιοσύνη».

 

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Παρασκευή 04/10/2019
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα