Στη Βουλή η δικογραφία κατά A. Λοβέρδου

Στη Βουλή η δικογραφία κατά A. Λοβέρδου

Στη Βουλή έφτασε η δικογραφία για την υπόθεση της Novartis, με την οποία ζητείται η άρση ασυλίας του βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Ανδρέα Λοβέρδου.

Πλέον η δικογραφία θα δοθεί στα κόμματα και στον Ανδρέα Λοβέρδο, ενώ ο ίδιος έχει προγραμματίσει για αργότερα συνέντευξη Τύπου.

Να σημειωθεί ότι πρόκειται για δυο με τρεις πολύ μεγάλους φακέλους.

Ο βουλευτής της ΔΗΣΥ έκανε χθες λόγο για «πολιτική αλητεία», δηλώνοντας ότι θα «γυρίσει τη γη ανάποδα» αν χρειαστεί, προκειμένου να λογοδοτήσουν όσοι είναι υπεύθυνοι και «καταχράστηκαν την εξουσία τους και παραβίασαν τον όρκο που έχουν δώσει».

«Πρόκειται περί κακοποιών» ανέφερε ο πρώην υπουργός, προσθέτοντας ότι «κακώς ορισμένοι μιλούν για φαρσοκωμωδία» αφού «εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα, μόνο για πολιτική αλητεία μιας συμμορίας κακοποιών οφείλουμε να μιλάμε».

Προαναγγέλλοντας την υποβολή μηνύσεων για τα σε βάρος του αδικήματα, συμπεριλαμβανομένου και αυτού της «κατάχρησης εξουσίας», σημειώνει ότι έχει εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη όχι όμως σε «εκείνους και εκείνες που καταχράστηκαν την εξουσία τους και παραβίασαν τον όρκο τους».