Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2019, 22:30

-A +A

Σταϊκούρας – Χατζηδάκης προς Ν. Παππά: Έχετε υπογράψει για τα ΕΛΠΕ

Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2019, 22:30
Σταϊκούρας – Χατζηδάκης προς Ν. Παππά: Έχετε υπογράψει για τα ΕΛΠΕ
-A +A

«Η ιδιωτικοποίηση των ΕΛΠΕ ήταν συμβατική υποχρέωση της χώρας την οποία είχε υπογράψει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ», επισημαίνουν σε κοινή τους δήλωση οι υπουργοί Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας και Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κωστής Χατζηδάκης.

Προηγήθηκε δήλωση του τομεάρχη Οικονομίας του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Παππά, ότι η πώληση των ΕΛΠΕ «θα αποτελέσει τουλάχιστον πολιτικό σκάνδαλο».

Οι δυο υπουργοί, συνιστούν στον κ. Παππά να συνεννοείται με τους Αλέξη Τσίπρα και Ευκλείδη Τσακαλώτο πριν κάνει δηλώσεις.

Παραθέτουν μάλιστα, δέσμευση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ένα μήνα πριν από τις εκλογές, από την Έκθεση Έκθεση Ενισχυμένης Εποπτείας του Ιουνίου 2019 στην οποία αναφέρεται για τα ΕΛΠΕ: «Επετεύχθη συμφωνία με τις ελληνικές αρχές έτσι ώστε το ΤΑΙΠΕΔ να λάβει την τεχνική εντολή και να εξερευνήσει όλες τις διαθέσιμες επιλογές με στόχο να προχωρήσει η συναλλαγή (ιδιωτικοποίηση)».

«Σε ένα πράγμα σίγουρα διακρίνεται ο ΣΥΡΙΖΑ: στο θράσος και την υποκρισία», αναφέρουν στην κοινή τους δήλωση ο Χρ. Σταϊκούρας και ο Κ. Χατζηδάκης.

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Τετάρτη, 27 Μαΐου 2020
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα