Στ. Θεοδωράκης: Οι πολίτες δεν θα δώσουν λευκή επιταγή στον κ. Τσίπρα

Στ. Θεοδωράκης: Οι πολίτες δεν θα δώσουν λευκή επιταγή στον κ. Τσίπρα

«Ο κ. Τσίπρας κυβέρνησε τέσσερα χρόνια με τους ακροδεξιούς Καμμένους και τώρα κάνει πως δεν τους ξέρει», είπε ο πρόεδρος του Ποταμιού τονίζοντας ότι οι πολίτες δεν πρέπει να δώσουν λευκή επιταγή στον πρωθυπουργό και στους υπουργούς του παρελθόντος που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να επιστρέψουν στην εξουσία αυτοί και οι κομματικοί τους στρατοί.

Ο κ. Σταύρος Θεοδωράκης,  μιλώντας το Σάββατο σε δημοσιογράφους Περιφερειακών Μέσων, στην Αθήνα επιτέθηκε στον πρωθυπουργό λέγοντας «μπορεί να δηλώνεις ευρωπαϊστής και να καλύπτεις τον Μαδούρο; Μπορεί να δηλώνεις ευρωπαϊστής και να απαγορεύεις τα μη κρατικά Πανεπιστήμια;».

«Ο κ. Τσίπρας κυβέρνησε τέσσερα χρόνια με τους ακροδεξιούς Καμμένους και τώρα κάνει πως δεν τους ξέρει», είπε χαρακτηριστικά ο Σταύρος Θεοδωράκης τονίζοντας όμως ότι οι πολίτες δεν πρέπει να δώσουν και λευκή επιταγή στους υπουργούς του παρελθόντος που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να επιστρέψουν στην εξουσία αυτοί και οι κομματικοί τους στρατοί.

Ερωτώμενος αν η μάχη των ευρωεκλογών είναι και μια δημοσκόπηση για την κυβερνητική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ, ο Σταύρος Θεοδωράκης τόνισε ότι οι πολίτες προφανώς και θα τοποθετηθούν με την ψήφο τους «απέναντι σε μια ανίκανη και καιροσκοπική κυβερνητική πολιτική αλλά αυτή η ψήφος πρέπει να έχει και καθαρά ευρωπαϊκά χαρακτηριστικά».