Μήνυση κατά του Π. Πολάκη καταθέτει ο Στ. Πουλής

Μήνυση κατά του Π. Πολάκη καταθέτει ο Στ. Πουλής

Για «μανία και απίστευτη πολιτική δίωξη» του Παύλου Πολάκη προς το πρόσωπό του έκανε λόγο ο πρόεδρος των εργαζομένων στο ΚΕΕΛΠΝΟ Σταμάτης Πουλής μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6 ανακοινώνοντας παράλληλα ότι θα υποβάλει μήνυση κατά του αναπληρωτή υπουργού Υγείας μετά τις ύβρεις που έγραψε για τον ίδιο

«Όλα άρχισαν από τον Μάρτιο του 2017 όταν μας ζήτησε να δώσουμε ψευδή στοιχεία για να παγιδεύσουμε τον Άδωνι Γεωργιάδη. Μας ζήτησε να δώσουμε ψευδή στοιχειά ότι οι 22 επίμαχες προσλήψεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ ήταν παράνομες προσλήψεις με εντολή Γεωργιάδη.

Στην αρχή μας πρόσφερε ανταλλάγματα. Μας είχαν στείλει επιθεωρητές της κυρίας Παπασπύρου που μας έλεγαν ότι είστε νέα παιδιά, έχετε μπροστά σας καριέρα και πείτε ό,τι πρέπει να πείτε διαφορετικά θα μας βρείτε απέναντι» εξιστόρησε το ιστορικό της υπόθεσης ο κ. Πουλής.

«Τελείωσε η εξεταστική για το ΚΕΕΠΝΟ στην οποία είχε επενδύσει πολιτικά και 18 μήνες μετά δεν έβγαλε τίποτα. Πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος» πρόσθεσε ο κ. Πουλής και τόνισε: «αντίθετα αναδείχθηκαν τα 8 εκατ. ευρώ που έδωσε σε εταιρεία σεκιούριτι χωρίς διαγωνισμό, αναδείχθηκαν οι 2.000 προσλήψεις για το προσφυγικό κόστους 70 εκατ. ευρώ, 20 εκατ. ευρώ από το ευρωπαϊκό ταμείο προσφύγων και 50 εκατ. ευρώ από τον προϋπολογισμό».

Ο πρόεδρος των εργαζομένων στο ΚΕΕΛΠΝΟ υπενθύμισε, τέλος, ότι «υπάρχει διαδικασία ανοιχτή από την εισαγγελία διαφθοράς που έχει δώσει εντολή στην κυρία Παπασπύρου να εξετάσει τις καταγγελίες μας. Εδώ και ένα χρόνο δεν έχει γίνει τίποτα, η κυρία Παπασπύρου συγκαλύπτει και δεν καλύπτει τα πεπραγμένα Πολάκη».

Επιπλέον, νωρίτερα, Σταμάτης Πουλής μιλώντας στο ΣΚΑΪ σημείωσε: «Ελπίζω ο κ. Πολάκης να μην κρυφτεί πίσω από την ασυλία του», τονίζοντας ταυτόχρονα πως η στάση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας καταδεικνύει και τον πανικό στον οποίο βρίσκεται.

«Ελπίζω ο κ. Πολάκης να μην κρυφτεί πίσω από την ασυλία του... Το επίπεδο του δεν είναι επίπεδο δημόσιου λόγου», δήλωσε ο κ. Πουλής.

Υπενθυμίζεται, ότι χθες με χυδαίες εκφράσεις ο κ. Πολάκης, επιτέθηκε στον πρόεδρο των εργαζομένων του ΚΕΕΛΠΝΟ, τον οποίο αποκάλεσε «τσογλάνι» υποστηρίζοντας ταυτόχρονα ότι ο ίδιος, η σύζυγός του και ο γαμπρός του έχουν κλέψει από τον Οργανισμό.

Παράλληλα, έκανε λόγο για ΜΜΕ τα οποία αποκαλεί «βοθροκάναλα» που δίνουν στον Στ. Πουλή βήμα για να μιλήσει διότι τα «τάιζε». Μάλιστα, τον κάλεσε να «φέρει πίσω τα χρήματα για να γλιτώσει τα ισόβια» και να αποκαλύψει αυτούς «που τους έκανε τις δουλειές».

Σημειώνεται, επίσης, ότι η αντιπαράθεση προκάλεσε και την παρέμβαση του αντιπρόεδρου της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνη Γεωργιάδη, ο οποίος  σε ανάρτησή του στο Twitter εξέφρασε την έκπληξή του σχετικά με τη συμπεριφορά του Πάυλου Πολάκη διερωτήθηκε αν ένας εν ενεργεία υπουργός έχει δικαίωμα να μιλάει έτσι σε έναν πολίτη.

«Τί εννοεί ο αναπληρωτής υπουργός; Ότι αυτός θα τον κλείσει ισόβια αλλά αν κάνει συμφωνία θα τον βγάλει στα 10 χρόνια;», αναρωτήθηκε ακόμη ο κ. Γεωργιάδης, σημειώνοντας:

«Πέραν του αστείου, το πράγμα σοβαρεύει!».

«Αυτός είναι εν ενεργεία Υπουργός! Σε έναν πολίτη, ό,τι και να είναι αυτός, επιτρέπεται να μιλάει έτσι; Και τί εννοεί; Ότι αυτός θα τον κλείσει ισόβια αλλά αν κάνει συμφωνία θα τον βγάλει στα 10 χρόνια; Έλα Χριστέ και Παναγία!» παρατήρησε επίσης ο βουλευτής της ΝΔ.