Στ. Πέτσας: «Η βία δεν έχει θέση στη Δημοκρατία»

Στ. Πέτσας: «Η βία δεν έχει θέση στη Δημοκρατία»

Την καταδίκη της κυβέρνησης για τις επιθέσεις που πραγματοποίησαν οπαδοί του ΠΑΟΚ σε γραφεία βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη εξέφρασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, υπογραμμίζοντας ότι «κατανοούμε την αγάπη των φίλων του ΠΑΟΚ για την ομάδα τους, αλλά θεωρούμε απαράδεκτη οποιαδήποτε μορφή βίας».

«Καταδικάζουμε τις επιθέσεις στο πολιτικό γραφείο του Γενικού Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας Σταύρου Καλαφάτη και της βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης Έλενας Ράπτη», συνεχίζει στη δήλωσή του ο κ. Πέτσας και καταλήγοντας τονίζει ότι «η βία δεν έχει θέση στη Δημοκρατία».

Επιθέσεις οπαδών του ΠΑΟΚ στα γραφεία Στ. Καλαφάτη και Ελ. Ράπτη

Νωρίτερα σήμερα, οπαδοί του ΠΑΟΚ μπήκαν στην πολυκατοικία όπου στεγάζεται το πολιτικό γραφείο του Στ. Καλαφάτη, έγραψαν στους τοίχους συνθήματα, κατά του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη και πέταξαν τρικάκια για τον ΠΑΟΚ, με την αστυνομία να προχωρά σε προσαγωγές.

Παράλληλα, άλλη ομάδα οπαδών του ΠΑΟΚ βρέθηκε έξω από το γραφείο της Έλενας Ράπτη, στην οδό Εγνατία, όπου φώναξαν συνθήματα και αποχώρησαν.