Στ. Κυμπουρόπουλος: Η απάντησή μου στον κ. Τσίπρα είναι η πορεία μου

Στ. Κυμπουρόπουλος: Η απάντησή μου στον κ. Τσίπρα είναι η πορεία μου

Στα απαξιωτικά σχόλια που έκανε για εκείνον ο Αλέξης Τσίπρας, αποκαλώντας τον μέσα στη Βουλή «γλάστρα», αναφέρθηκε ο Στ. Κυμπουρόπουλος τονίζοντας πως η απάντησή του στον πρωθυπουργό είναι η πορεία του. «Ευτυχώς ο κόσμος αποφασίζει και δείχνει ποια είναι η πραγματικότητα», τόνισε.

Σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Πρωινό» του ANT1, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας είπε πως αυτό που τον ενδιαφέρει είναι ότι ξέρει πολύ καλά τι έχει κάνει, «αυτό το ταξίδι το διάλεξα εγώ και έχω δίπλα μου μια ομάδα που το πιστεύει».

«Οι άνθρωποι που είναι κοντά μου ξέρουν τι θέλει και ποιος είναι ο Στέλιος», ανέφερε ο κ. Κυμπουρόπουλος, τονίζοντας πως αυτή είναι η μεγαλύτερη ικανοποίηση και χαρά. «Ό,τι βλέπεις έχει γίνει από μια ομάδα που ξενυχτάει, έχει αφήσει οικογένειες για να στηρίξει το όνειρό μου», υπογράμμισε ο κ. Κυμπουρόπουλος για να προσθέσει: «Δεν θα επέτρεπα ποτέ να με εκμεταλλευτούν».

Κληθείς να αναφέρει τι θα απαντούσε στον Αλέξη Τσίπρα εάν τον συναντούσε, ο κ. Κυμπουρόπουλος είπε: «Έχω απαντήσει και θεωρώ ότι η απάντησή μου είναι η πορεία μου, που έχει ξεκινήσει από την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς μου».

Εχθές, σε προεκλογική του ομιλία στη Θεσσαλονίκη, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία παρουσίασε το όραμά του για την πολιτική και δήλωσε πως στόχος του είναι να επαναφέρει την Αριστεία που «την έχουν πλέον καταστρέψει».

Απαντώντας στα λεγόμενα του πρωθυπουργού πως η ΝΔ τον «περιφέρει για να μαζέψει ψήφους», ο ίδιος απάντησε πως είναι ντροπή να κρίνεται για κάτι άλλο πέραν από τις απόψεις και τις προτάσεις του. Είπε χαρακτηριστικά πως «είναι άδικο να αποτυπώνεται η προσπάθεια μου με αυτόν τον τρόπο».