Στ. Καλαφάτης (ΝΔ): Οι εξελίξεις με τον ΟΑΣΘ μας ικανοποιούν και μας δικαιώνουν

Στ. Καλαφάτης (ΝΔ): Οι εξελίξεις με τον ΟΑΣΘ μας ικανοποιούν και μας δικαιώνουν

Την ικανοποίησή του για τις εξελίξεις στον ΟΑΣΘ, που οδήγησαν στη λήξη της 12ήμερης επίσχεσης εργασίας των εργαζομένων, εκφράζει με σημερινή ανακοίνωσή του ο βουλευτής ΝΔ, Σταύρος Καλαφάτης, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Εντάξει".

«Οι εξελίξεις με τον ΟΑΣΘ, που οδήγησαν στην ''απελευθέρωση'' ενός εκατομμυρίου ανθρώπων, οι οποίοι ουσιαστικά ήταν όμηροι, μας ικανοποιούν, αλλά και μας δικαιώνουν» σημείωσε ο κ.Καλαφάτης, ο οποίος διατύπωσε και μια απορία: "Αφού η λύση υπήρχε, για ποιον λόγο δεν εφαρμόστηκε δέκα ημέρες νωρίτερα, για να γλιτώσουν οι κάτοικοι του νομού Θεσσαλονίκης, μια αφάνταστη ταλαιπωρία;”.

Ο κ. Καλαφάτης, σε ανακοίνωση του, υποστηρίζει πως “δηλώνουμε παρόντες για να ασκήσουμε πίεση, όπως και τώρα, και στο μέλλον αν χρειαστεί, ώστε να μην φθάσουμε πάλι σε παρόμοιες καταστάσεις -θυμίζω την κατάθεση ερώτησης στη Βουλή για τον ΟΑΣΘ σε ανύποπτο, πολιτικά, χρόνο στις 5 Αυγούστου, τις επαφές με τους εργαζόμενους και τη διοίκηση του Οργανισμού, αλλά και τη συνάντηση με τον αρμόδιο υπουργό το πρωί της ίδιας ημέρας που δόθηκε η λύση”.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ