Σπίρτζης για Παϊτέρη: «Δεν έκανα ρουσφέτι - Φταίει ο παλαιοκομματισμός»

Σπίρτζης για Παϊτέρη: «Δεν έκανα ρουσφέτι - Φταίει ο παλαιοκομματισμός»

Όχι μόνο υπεραμύνθηκε ο Χρ. Σπίρτζης της απόφασής του για πρόσληψή του υιού Παϊτέρη, αλλά κατηγόρησε τους δημοσιογράφους ότι φταίει ο παλαιοκομματισμός που βλέπουν το εν λόγω θέμα ως ρουσφέτι!

Όπως είχε αναφέρει ο ίδιος στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, ο κ. Παϊτέρης είχε ζητήσει από τον υπουργό Μεταφορών και Υποδομών πριν από αρκετούς μήνες να προσλάβει τον γιο του, χαρακτηρίζοντας θετικό το γεγονός πως ο κ. Σπίρτζης ανταποκρίθηκε στο αίτημα του.

Συγκκριμένα, Ο υιός Παϊτερή συμπεριλαμβάνεται στις περίπου 30 προσωρινές προσλήψεις -χρονικής διάρκειας οκτώ μηνών που πραγματοποιούνται με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου- στις οποίες έχει προχωρήσει τις τελευταίες ημέρες ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών στον τομέα αποκατάστασης επιπτώσεων φυσικών καταστροφών για τον Νομό Χανίων.

Οι προσλήψεις, που αποφασίστηκαν -σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ- πέντε εβδομάδες πριν τις βουλευτικές εκλογές της 7ης Ιουλίου, έγιναν προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι συνέπειες των ισχυρών βροχοπτώσεων που έπληξαν την δυτική Κρήτη τον Φεβρουάριο.

Μεταξύ των προσληφθέντων είναι και ο γιος του τραγουδιστή Βασίλη Παϊτέρη. 

Δείτε το βίντεο με την απάντηση του κ. Σπίρτζη: