Σπ. Λυκούδης: Στη Βουλή γίνεται μια «απλή ενημέρωση» για τα μυστικά κονδύλια του ΥΠΕΞ

Σπ. Λυκούδης: Στη Βουλή γίνεται μια «απλή ενημέρωση» για τα μυστικά κονδύλια του ΥΠΕΞ

Ως μια «απλή ενημέρωση» περιέγραψε την διαδικασία πληροφόρησης της Βουλής για τα μυστικά κονδύλια του υπουργείου Εξωτερικών, αντιπρόεδρος της Βουλής,  Σπύρος Λυκούδης. Σε συνέντευξη του στο Ρ/Σ «ΘΕΜΑ» ο βουλευτής του Ποταμιού, υπογράμμισε ότι γίνεται «πάντα προφορικά, χωρίς κανένα έντυπο, όχι ενημέρωση γενικότερη. Είναι όμως ενδιαφέρουσα διότι παλιότερα δεν υπήρξε ούτε αυτή».

Την ίδια ώρα, τόνισε ότι ο Αλέξης Τσίπρας είναι όμηρος του Πάνου Καμμένου και μίλησε για «βαθιά κυβερνητική κρίση και παράλληλα κυβερνητικό τραγέλαφο» αναφορικά με την κόντρα Κοτζιά- Καμμένου

«Δεν έχει κυβέρνηση χωρίς τον Καμμένο. Είναι τόσο απλό αλλά και τόσο αληθινό. Είναι τυχαίο το γεγονός ότι ο κ. Καμμένος έχει 6-7 βουλευτές αλλά 8-9 υπουργούς; Είναι προφανές ότι η ισχύς του στη βάση των αριθμών και του ρόλου που παίζει στην αριθμητική πλειοψηφία είναι τεράστια», τόνισε χαρακτηριστικά.

Σε ό,τι αφορά τον χρόνο των εκλογών εξέφρασε ότι όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά. «Πάντα έλεγα ότι δεν αποκλείεται να πάμε και τον Οκτώβρη σε εκλογές, δηλαδή στη λήξη της θητείας. Όμως έρχονται γεγονότα που από μόνα τους δημιουργούν επιταχύνσεις. Αυτή η ιστορία με την παραίτηση του Κοτζιά, ποιος την περίμενε; Εγώ δεν το είχα στις σκέψεις μου ως ενδεχόμενο», είπε.