Σ. Ζαχαράκη: Το θράσος Τζανακόπουλου συναγωνίζεται τα ψέματά του

Σ. Ζαχαράκη: Το θράσος Τζανακόπουλου συναγωνίζεται τα ψέματά του

Σκληρή κριτική στον Δημήτρη Τζανακόπουλο άσκησε η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Σοφία Ζαχαράκη σχολιάζοντας την επίθεση του στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης στην προσπάθεια του να καλύψει τα όσα ήρθα στο φως σχετικά με τους νεκρούς στο Μάτι. 

 

«Το θράσος του κ. Τζανακόπουλου συναγωνίζεται τα ψέματά του. Όλοι τον θυμούνται τρεις μέρες μετά την τραγωδία στο Μάτι, να συντονίζει εκείνη τη ντροπιαστική συνέντευξη Τύπου επιχειρώντας να εξαπατήσει τους πολίτες. Τότε που έδειχναν σε ένα κατασκευασμένο χάρτη δήθεν “εστίες εμπρησμών” που τάχα εντόπισαν δορυφόροι, μήπως και αποκρύψουν τις τεράστιες ευθύνες τους για την τραγωδία.

Υπάρχει και η λέξη συγγνώμη κ. Τζανακόπουλε», δήλωσε χαρακτηριστικά η κ. Ζαχαράκη.

Σημειώνεται ότι με μια απίστευτη δήλωση ο Δημήτρης Τζανακοπουλος επιχειρεί να καλύψει το θόρυβο από τις αποκαλύψεις για τους νεκρούς στο Μάτι και την αδυναμία του κρατικού μηχανισμού επιρρίπτοντας ευθύνες στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Συγκεκριμένα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος με αναφορές περί τυμβωρυχίας υποστήριξε ότι «έχουμε διαλυμένες υπηρεσίες που οδήγησαν στην καταστροφή της δημόσιας διοίκησης διότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης... "απέλυε" δημόσιους υπαλλήλους».

Φωτογραφία intime news