Σ. Ζαχαράκη: Στοίχημα για τη ΝΔ μια ξεκάθαρη εντολή πολιτικής αλλαγής

Σ. Ζαχαράκη: Στοίχημα για τη ΝΔ μια ξεκάθαρη εντολή πολιτικής αλλαγής

«Το στοίχημα για τη ΝΔ είναι να κερδίσει μια ξεκάθαρη εντολή πολιτικής αλλαγής», αναφέρει η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Σοφία Ζαχαράκη, σε συνέντευξή της στη Βραδυνή της Κυριακής.

Σημειώνει ότι το δίλημμα των εκλογών που θα προτάξει το κόμμα της είναι «αν θα μείνει η χώρα να στροβιλίζεται στον διχασμό και στην κοινωνική και οικονομική ύφεση στην οποία την καταδίκασε η πολιτική των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ ή αν θα ανοίξει τα πανιά της σε ένα νέο ξεκίνημα ανασύνταξης και προόδου».

Η κ. Ζαχαράκη κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ για το ότι «ένας στους τρεις Έλληνες ζει σήμερα στη φτώχεια. Τρεις στους δέκα Έλληνες έχουν δυσκολία να πληρώσουν το ρεύμα, τέσσερις στους δέκα έχουν δυσκολία να πληρώσουν την ιδιωτική συμμετοχή στα φάρμακά τους».

Συμπεραίνει, μάλιστα, ότι «φιλολαϊκή πολιτική δεν είναι το να κάνεις τους φτωχούς φτωχότερους, με αντίδωρο ένα χριστουγεννιάτικο επίδομα. Φιλολαϊκή πολιτική είναι εκείνη που δίνει δουλειές, αξιοπρέπεια και ευκαιρίες στους πολίτες και που δημιουργεί πόρους που θα στηρίζουν μόνιμους και αποτελεσματικούς θεσμούς κοινωνικής προστασίας».

Φωτογραφία: intime.news