ΝΔ: Θα αποτρέψουμε την μαζική αποφυλάκιση αμετανόητων δολοφόνων

ΝΔ: Θα αποτρέψουμε την μαζική αποφυλάκιση αμετανόητων δολοφόνων

Για νοσηρή ανοχή σε κάθε είδους ανομία κατηγόρησε την κυβέρνηση η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Σοφία Ζαχαράκη με αφορμή τον νέο Ποινικό Κώδικα σύμφωνα με τον οποίο δίνεται η δυνατότητα ακόμα και στους πολυϊσοβίτες μέλη της 17 Νοέμβρη να αιτηθούν την υπό όρους αποφυλάκισή τους και να εκτίσουν το υπόλοιπο της ποινής τους κατ' οίκον.

«Με τον νέο ποινικό κώδικα που ψήφισε μόνη της η κυβέρνηση, εγκληματίες που έχουν καταδικασθεί σε ισόβια για ειδεχθή εγκλήματα, ακόμη και οι τρομοκράτες της 17 Νοέμβρη, μπορούν πλέον να αποφυλακισθούν», δήλωσε χαρακτηριστικά η κ. Ζαχαράκη.

Στη συνέχεια, η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ ανέφερε πως η επιλογή της απερχόμενης κυβέρνησης να δρομολογήσει μια τέτοια πρωτοφανή εξέλιξη, επιβεβαιώνει τη νοσηρή ανοχή της σε κάθε είδους ανομία. Ακόμη και στην τρομοκρατία.

«Η Νέα Δημοκρατία, εφόσον την εμπιστευθούν οι πολίτες, θα κάνει ό,τι είναι αναγκαίο για να αποτρέψει την μαζική αποφυλάκιση αμετανόητων δολοφόνων. Kαι θα αποκαταστήσει το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών», κατέληξε.

Φωτογραφία intime news