Σ. Παπαδόπουλος: Υπήρξαν συμπεριφορές που πλήγωσαν

Σ. Παπαδόπουλος: Υπήρξαν συμπεριφορές που πλήγωσαν

Την τακτική της αόριστης αναφοράς σε συμπεριφορές που πλήγωσαν χωρίς να δίδονται ονόματα έχει επιλέξει ο ΣΥΡΙΖΑ ώστε να δείξει πως έλαβε το μήνυμα των ευρωεκλογών. 

Τα στελέχη του κυβερνώντος κόμματος υπεκφεύγουν με τη μέθοδο αυτή και δεν δίνουν συνέχεια στο θέμα των αιτιών της ήττας, ώστε να πέσουν οι εσωκομματικοί τόνοι και να καλύπτεται το κλίμα ηττοπάθειας.

Στην ίδια γραμμή και ο Σάκης Παπαδόπουλος, ο οποίος σπάζοντας το εμπάργκο στον ΣΚΑΪ, δήλωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ τιμωρήθηκε από την ψήφο του λαού και για ορισμένες συμπεριφορές ανθρώπων της κυβέρνησης. «Υπάρχουν συμπεριφορές που πλήγωσαν. Δεν θέλω να τις κατονομάσω γιατί δεν είναι δίκαιο», είπε.

Παράλληλα, χαρακτήρισε το ζήτημα αλλαγής ημερομηνίας των εθνικών εκλογών και τις αλλαγές στον Άρειο Πάγο «έλασσον», μπροστά στα «μεγάλα ζητήματα μιας προγραμματικής αντιπαράθεσης ιδεών, για αυτά που πραγματικά αφορούν το λαό και τη πορεία της χώρας».

«Είχαμε καταλήξει ότι οι επόμενες κοινοβουλευτικές εκλογές θα γίνονταν στη λήξη της συνταγματικής θητείας μας. Η κυβέρνηση δεν αγνόησε την ετυμηγορία του λαού», συμπλήρωσε.