Σ. Βούλτεψη: Κρίμα που ο Πετσίτης ήταν Λευκωσία και δεν τον πήρε ο Τσίπρας στα Σκόπια

Πέμπτη 04 Απριλίου 2019, 15:21
-A +A
Σ. Βούλτεψη: Κρίμα που ο Πετσίτης ήταν Λευκωσία και δεν τον πήρε ο Τσίπρας στα Σκόπια

Του Αλέξανδρου Διαμάντη

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση για την υπόθεση Πετσίτη εξαπέλυσε η βουλευτής της ΝΔ, Σοφία Βούλτεψη μιλώντας στη Βουλή. Η κυρία Βούλτεψη τόνισε ότι κάθε φορά που επανέρχεται στην επικαιρότητα το θέμα Πετσίτη, η κυβέρνηση αφενός μιλά για fake news και αφετέρου «σηκώνει» το ζήτημα με τα δάνεια των κομμάτων.

«Κατηγορείται τους άλλους για fake news γιατί προφανώς θέλετε να έχετε την αποκλειστικότητα. Έχετε έτοιμο ένα ψέμα κάθε φορά», υπογράμμισε η γαλάζια βουλευτής και μάλιστα με χιούμορ υπογράμμισε ότι η Πετσίτης ήταν… άτυχος γιατί βρισκόταν στη Λευκωσία και δεν τον πήρε ο Αλέξης Τσίπρας στα Σκόπια, «εκεί που έχει ανακαλύψει το el dorado»! Συνεχίζοντας η Σοφία Βούλτεψη χαρακτήρισε μεγάλη έμπνευση τη μη παράδοση του 2015 από τον Αντώνη Σαμαρά στον Α. Τσίπρα. «Ο Τσίπρα αντί να παραλάβει πήρε τον Πετσίτη και πήγε στη Καισαριανή. Παραλίγο να παραλάβει ο Πετσίτης εκείνη την ημέρα», υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

Μιλώντας για το ζήτημα των Πράξεων Νομοθετικού Περιεχομένου η κυρία Βούλτεψη υπενθύμισε ότι η παρούσα κυβέρνηση πέντε από αυτές έκλεισε τις τράπεζες. «Μέχρι το Δεκέμβριο του 2015 ήταν άφθονες και τα ομόλογα είχαν κοντέψει να φτάσουν στο 20% άρα αυτό το κόστος πρέπει να μετρήσουμε», επισήμανε. Μάλιστα, όπως είπε, στην συνέχεια αντί για ΠΝΠ η κυβέρνηση νομοθετούσε με τροπολογίες. Και άλλωστε, «με άρθρο, με μια συνθήκη δώσατε τη Μακεδονία σαν να μην ήταν τίποτα», προσέθεσε.

 

-A +A

Δημοφιλέστερα Άρθρα