Πυρά Ο. Κωνσταντινόπουλου σε Τσακαλώτο για την απουσία του από την Βουλή

Πυρά Ο. Κωνσταντινόπουλου σε Τσακαλώτο για την απουσία του από την Βουλή

Του Αλέξανδρου Διαμάντη

Τα βέλη του προς τον Υπουργό Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτο εξαπέλυσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος για το γεγονός ότι η ερώτησή του σχετικά με την πρόοδο των έργων αξιοποίησης του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού για μια ακόμη φορά αναβλήθηκε!

«Ο κ. Τσακαλώτος είχε πει ότι θα μαζέψει όλες τις αναπάντητες ερωτήσεις και η ημερομηνία που μας είπε ήταν σήμερα Δευτέρα που έχει Eurogroup», τόνισε χαρακτηριστικά ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, ενώ με νόημα σημείωσε ότι «εάν ένας υπουργός τρεις μήνες δεν έρχεται να απαντήσει τότε υπάρχει θέμα».  Μάλιστα, ο κ. Κωνσταντινόπουλος έσπευσε να υπογραμμίσει σκωπτικά προς την προεδρεύουσα της Βουλής, Τασία Χριστοδουλοπούλου να πάρει κάποιος άλλος την αρμοδιότητα από τον κ. Τσακαλώτο.

Από την πλευρά του ο Ανδρέας Λοβέρδος παίρνοντας τον λόγο και αφού μίλησε για κυβέρνηση «Μπόρατ», υπενθύμισε ότι παλαιότερα γινόταν σεισμός αν κάποιος υπουργός δεν ερχόταν στην Βουλή. «Από τις δέκα- δώδεκα ερωτήσεις συζητούνται μια με  δυο. Εξαίρεση αποτελεί ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Τρύφωνας Αλεξιάδης», κατέληξε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.