Επίθεση Πολάκη σε Στουρνάρα για τον έλεγχο που ζήτησε - Αιχμές για Πανταλάκη

Επίθεση Πολάκη σε Στουρνάρα για τον έλεγχο που ζήτησε - Αιχμές για Πανταλάκη

Προσωπική επίθεση στον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας, Γιάννη Στουρνάρα, εξαπολύει ο Παύλος Πολάκης, με αφορμή τον έλεγχο που ζητήθηκε για το προσωπικό δάνειο, συνολικού  ύψους 100.000 ευρώ. που έλαβε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας από την Τράπεζα Αττικής.

Μεταξύ άλλων, σε ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο κ. Πολάκης αναφέρει με το γνωστό του ύφος ότι «έχεις άγχος.. είναι ολοφάνερο», σημειώνοντας ειρωνικά ότι «έτσι σε θέλω, ευαίσθητο και με γρήγορα αντανακλαστικά».

Παράλληλα, ο κ. Πολάκης αφήνει υπονοούμενα κατά του διοικητή της ΤτΕ για άλλες υποθέσεις, ενώ ολοκληρώνει την ανάρτησή του με αιχμές και κατά του  CEO της Attica Bank, Θεόδωρου Πανταλάκη, τον οποίο αναφέρει ως «υπόδικο για όσα έκανε στην Αγροτική τράπεζα»

Αναλυτικά η ανάρτηση του Π. Πολάκη

«Βρε καλώς τον αρχιτραπεζίτη !!!!

Ετςι σε θελω ευαίσθητο και με γρηγορα αντανακλαστικά να ειςαι ο φύλακας Άγγελος του τραπεζικού συστήματος .!!!
Οπως ακριβως εκανες και στα δάνεια του Κήρυκα Χανιων ,στα δάνεια ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και στα δάνεια του Πρωτου ΦΛΕΜΑΤΟΣ ......(μερικές εκατοντάδες εκατομμυρια όλα αυτα)!!

Εχεις άγχος ....ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ ....

Υγ έβγαλε η Τραπεζα Αττικης απαντηση για το δικό μου!Δεν σε ενημερωςε ο τοποτηρητής σου εκει ο Διευθυνων σύμβουλος της τράπεζας κος Πανταλακης που ειναι και υπόδικος για αυτα που εκανε στην Αγροτικη τράπεζα; ;;;;»