Προς διαγραφή παραπέμπει πέντε στελέχη του ΚΙΝΑΛ η Φ. Γεννηματά

Προς διαγραφή παραπέμπει πέντε στελέχη του ΚΙΝΑΛ η Φ. Γεννηματά

Με απόφαση της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής Φώφης Γεννηματά παραπέμπονται προς διαγραφή στην Επιτροπή Δεοντολογίας πέντε στελέχη της, τα οποία φέρονται, σύμφωνα με επιστολή καταγγελίας του επικεφαλής της παράταξης την οποία υποστηρίζει το ΚΙΝΑΛ στις εκλογές του Οικονομικού Επιμελητηρίου, ότι υποστηρίζουν τον υποψήφιο που στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως υποστηρίζει στην επιτολή του ο Κώστας Παπαδημητρίου, τα πέντε στελέχη του κόμματος, αρνήθηκαν να υποστηρίξουν την αυτόνομη κάθοδο στις εκλογές του Οικονομικού Επιμελητηρίου και συνεργάζονται με την παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Χριστοδουλάκης, με απόφαση της κ. Γεννηματά, παρέπεμψε την καταγγελία στην αρμόδια Επιτροπή Δεοντολογίας του ΚΙΝΑΛ (ΕΔΕΚΑΠ) και του ΠΑΣΟΚ (ΕΚΑΠ), ζητώντας να επιληφθούν και να προχωρήσει στην πράξη αναστολής της ιδιότητας του μέλους (διαγραφή) των συγκεκριμένων στελεχών με το αιτιολογικό ότι «κατεβαίνουν» με αντίπαλο ψηφοδέλτιο (με την παράταξη που πρόσκειται στον ΣΥΡΙΖΑ) για τις εκλογές στο Οικονομικό Επιμελητήριο στις 15 Δεκέμβρη.

Στην επιστολή του, ο κ. Παπαδημητρίου ζητάει ευθέως την διαγραφή των πέντε στελεχών. Πρόκειται για τους: Ψυχογιό Παναγιώτη μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής και τους Κανακουσάκη Κώστα (Ηράκλειο), Πουλή Γιώργο (Κέρκυρα), Λαμπράκη Γιώργο (Ηράκλειο) και Νταγιάννη Αιμίλιο (Λάρισα).