Προανακριτική Novartis: Συνεχίζεται σήμερα η κατάθεση του Κ. Φρουζή

Προανακριτική Novartis: Συνεχίζεται σήμερα η κατάθεση του Κ. Φρουζή

Με τη συνέχιση της κατάθεσης του πρώην επικεφαλής της Novartis Hellas Κωνσταντίνου Φρουζή συνεχίζει σήμερα το πρωί τις εργασίες της η προανακριτική επιτροπή της Βουλής για την υπόθεση της Novartis, στον απόηχο των καταγγελιών του για τον ρόλο της εισαγγελέως κατά της Διαφθοράς, Ελένης Τουλουπάκη που έρχονται να ενισχύσουν τις αντίστοιχες καταγγελίες για παρεμβάσεις του κ. Παπαγγελόπουλου στη διεξαγωγή της έρευνας για την επίμαχη υπόθεση.

Τον ρόλο Παπαγγελόπουλου ανέδειξε, εξάλλου, στην κατάθεσή του ενώπιον του Αρείου Πάγου ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Παναγιώτης Πικραμμένος. Η κατάθεση του κ. Πικραμμένου -ο οποίος υπενθυμίζεται πως ήταν ένα από τα 10 συνολικά πολιτικά πρόσωπα που είχαν κατονομαστεί στη δικογραφία που διαβιβάστηκε στη Βουλή, αλλά απαλλάχθηκε των κατηγοριών- αξιολογείται ήδη από την προανακριτική επιτροπή.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρώην υπηρεσιακός πρωθυπουργός υπογραμμίζει ότι η σκευωρία είχε κεντρικό σχεδιασμό, που ως στόχο είχε να πλήξει τους πολιτικούς αντιπάλους της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε ακόμα:

- Πηγές εισαγγελίας διαφθοράς: «Ο Φρουζής είναι κατηγορούμενος, ας λέει ό,τι θέλει»

- Κ. Φρουζής: Η Τουλουπάκη με πίεζε να καταθέσω κατά πολιτικών προσώπωνελεν