Ποτάμι: Τιμή και δόξα λοιπόν σε όσους κυνηγούν… Γεωργίου

Ποτάμι: Τιμή και δόξα λοιπόν σε όσους κυνηγούν… Γεωργίου

Με σκωπτικό τόνο σχολιάζει το Ποτάμι την είδηση ότι ο εισαγγελέας Εφετών, παρά τα δύο απαλλακτικά βουλεύματα, ζητά για τρίτη φορά την παραπομπή του πρώην επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ, Ανδρέα Γεωργίου.

«Tο Ποτάμι συγχαίρει τους λίγους (έως ελάχιστους) δικαστές που συνεχίζουν να προσπαθούν να αποκαλύψουν τον πραγματικό ρόλο του Ανδρέα Γεωργίου» αναφέρει το Ποτάμι, εξηγώντας πως... «τους συγχαίρει που δεν πτοούνται από τις συνεχείς αθωώσεις του».

«Τους συγχαίρει που αδιαφορούν για την δήθεν δικαίωσή του. Τους συγχαίρει που αγνοούν ακόμη και τις συγνώμες επώνυμων μετανοημένων αντιμνημονιακών» συνεχίζει η ανακοίνωση, «Ναι! Η χώρα δεν χρεoκόπησε! Απλώς οι ξένοι συνωμότες με την βοήθεια του Γεωργίου και άλλων ομοίων του, μας εμφάνισαν χρεoκοπημένους στα χαρτιά για να μας σπρώξουν στα δανεικά».

«Τιμή και δόξα λοιπόν σε όσους επιμένουν να κυνηγούν… Γεωργίου» σχολιάζει με ειρωνική διάθεση το Ποτάμι, «και μην τους ξεγελούν οι βραβεύσεις όπως αυτή της 19ης Σεπτεμβρίου στα Παρίσια, για "τον υψηλότατο επαγγελματισμό που επέδειξε ο κ. Γεωργίου στη διάρκεια της θητείας του" και "τη συμβολή του στην ακεραιότητα των στατιστικών συστημάτων"». 

Καταλήγοντας, η ανακοίνωση του Ποταμιού τονίζει πως «η παγκόσμια συνωμοσία συνεχίζεται. Αδέλφια αντιμνημονιακοί δικαστές γρηγορείτε!»