Ποτάμι: Συνταγή των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ τα λόγια του αέρα

Ποτάμι: Συνταγή των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ τα λόγια του αέρα

«Η πρώτη αξιολόγηση του ελληνικού προγράμματος υποτίθεται ότι είχε ολοκληρωθεί σε πανηγυρικούς τόνους το καλοκαίρι. Με μικρή βέβαια καθυστέρηση από την …ανάσταση της οικονομίας που θα ερχόταν, μαζί με αυτήν του Κυρίου, το Πάσχα», σχολιάζει σκωπτικά το Ποτάμι, σχετικά με δηλώσεις του Ευ. Τσακαλώτου.

Όπως επισημαίνει η ανακοίνωση του κόμματος: «Τέλη Σεπτέμβρη πλέον ο υπουργός Οικονομικών παραδέχεται από το Λουξεμβούργο ότι υπάρχουν ακόμη τρεις εκκρεμότητες για την καθυστερημένη υποδόση της δόσης. Η κλασική συνταγή των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Ψέματα και λόγια του αέρα».

Το Ποτάμι σχολιάζει τη δήλωση του υπουργού Οικονομικών ότι «ο στόχος της ελληνικής κυβέρνησης είναι να επιστρέψει η Ελλάδα στην ανάπτυξη, αλλά σε μια βιώσιμη ανάπτυξη» επισημαίνοντας ότι «εν τω μεταξύ όμως η οικονομία σέρνεται στην ύφεση και η χώρα χαρακτηρίζεται "μη βιώσιμη" στην τελευταία έκθεση του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου».

Η ανακοίνωση καταλήγει τονίζοντας ότι «η κοινωνία βρίσκεται αντιμέτωπη καθημερινά με νέα λουκέτα και ανεργία. Δυστυχώς η πολιτική αδράνεια και η τεχνοκρατική ανεπάρκεια που έχουν τη σφραγίδα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ κρατάνε τη χώρα εγκλωβισμένη».