Ποτάμι: Στο Μαξίμου τους ενδιαφέρει πώς θα χρησιμοποιήσουν την ΕΡΤ ως μηχανισμό προπαγάνδας

Ποτάμι: Στο Μαξίμου τους ενδιαφέρει πώς θα χρησιμοποιήσουν την ΕΡΤ ως μηχανισμό προπαγάνδας

Την άποψη ότι η δημόσια τηλεόραση ζει τώρα τις χειρότερες στιγμές της εξέφρασε το Ποτάμι, καθώς, όπως τόνισε, «στο Μαξίμου τους ενδιαφέρει ένα πράγμα: πώς θα χρησιμοποιήσουν την ΕΡΤ ως μηχανισμό προπαγάνδας».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ποταμιού:

«Οδηγούμαστε σε μία ΕΡΤ που οι συνδικαλιστές και η ομήγυρις δεν εργάζεται, αλλά διοικεί, οι γενικοί διευθυντές δεν έχουν απαραίτητα πτυχίο ΑΕΙ, αλλά "μπάρμπα στην Κορώνη", οι συνταξιούχοι διοικούν επιτροπές, ενώ οι υπεύθυνοι σημαντικών διευθύνσεων δεν γνωρίζουν αγγλικά.

Η εικόνα της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης όπως την περιγράφει, ο αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΡΤ, Γιώργος Θαλασσινός. Όλες οι παθογένειες του παρελθόντος μαζεμένες επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Για να γίνονται αυτά πληρώνουν οι πολίτες από το υστέρημά τους το τέλος δημόσιας τηλεόρασης;

Στο Μαξίμου τους ενδιαφέρει ένα πράγμα: πώς θα χρησιμοποιήσουν την ΕΡΤ ως μηχανισμό προπαγάνδας. Γι' αυτό και η δημόσια τηλεόραση ζει τις χειρότερες στιγμές της. Ο κ. Θαλασσινός καλά κάνει και καταγγέλλει την κατάσταση. Έπρεπε όμως να προσέξει που έμπλεκε».