Ποτάμι: Οι στοχοποιήσεις δικαστών στρώνουν το έδαφος στους ακραίους

Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2018, 14:28 - Τελευταία ενημέρωση: 14:28
-A +A
Ποτάμι: Οι στοχοποιήσεις δικαστών στρώνουν το έδαφος στους ακραίους

Την επίθεση με βόμβα κατά του εισαγγελέα Ισίδωρου Ντογιάκου το πρωί έξω από το σπίτι του σχολίασε το Ποτάμι σημείωνοντας ότι οι συνεχείς, πρωτοφανείς και απροκάλυπτες παρεμβάσεις της κυβέρνησης στη Δικαιοσύνη δημιουργούν το περιβάλλον που εκμεταλλεύονται οι κάθε λογής ακραίοι που τελούν υπό καθεστώς ιδιότυπης ασυλίας με κυβερνητική ανοχή. 

Αναλυτικά το Ποτάμι τονίζει:

«Oι συνεχείς, πρωτοφανείς και απροκάλυπτες παρεμβάσεις της Κυβέρνησης στη Δικαιοσύνη, οι συνεχείς επιθέσεις του συστήματος Θάνου - Υπουργείου Δικαιοσύνης και οι στοχοποιήσεις δικαστών, δημιουργούν το περιβάλλον που εκμεταλλεύονται οι κάθε λογής ακραίοι που τελούν υπό καθεστώς ιδιότυπης ασυλίας με κυβερνητική ανοχή. Πέρσι σε βάρος της εισαγγελέως Τσατάνη, σήμερα σε βάρος του Αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ντογιάκου.

Οι βομβιστικές αυτές επιθέσεις σε λειτουργούς της Δικαιοσύνης βάλουν ευθέως κατά της Δημοκρατίας και του Κράτους Δικαίου. Οι Θεσμοί και οι λειτουργοί τους ευτελίζονται με την ανοχή της Κυβέρνησης. Τα φαινόμενα ανομίας επεκτείνονται παντού στα πανεπιστήμια, στα αστυνομικά τμήματα, στη Δικαιοσύνη.

Οι θεσμοί, τα κόμματα, οι πολίτες πρέπει να αντιδράσουν άμεσα. Το Ποτάμι είναι σταθερά απέναντι».

 

 

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Παρασκευή 11/10/2019
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα