Ποτάμι: 35.000 παιδιά εκτός παιδικών σταθμών, τώρα που βγήκαμε από τα μνημόνια;

Παρασκευή 31 Αυγούστου 2018, 12:46
-A +A
Ποτάμι: 35.000 παιδιά εκτός παιδικών σταθμών, τώρα που βγήκαμε από τα μνημόνια;

Επίθεση στην κυβέρνηση για το γεγονός ότι 35.000 παιδιά θα μείνουν φέτος εκτός παιδικών σταθμών εξαπέλυσε το Ποτάμι. «Ο φορολογούμενος της μεσαίας κυρίως τάξης βλέπει να φορολογείται άγρια και να μην έχει τελικά ούτε τις στοιχειώδεις υπηρεσίες», αναφέρει στην ανακοίνωσή του και κατηγορεί τους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ότι προτεραιότητά τους είναι να διογκώσουν το πελατειακό κράτος.

«Όταν συζητιόταν το νομοσχέδιο για τη δίχρονη υποχρεωτική εκπαίδευση, το Ποτάμι είχε εκφράσει τις αμφιβολίες του για το αν θα υπήρχαν οι υποδομές και αν τα vouchers θα μπορούσαν να καλύψουν τη ζήτηση. Δυστυχώς επιβεβαιωθήκαμε. H κυβέρνηση κατάφερε να μείνουν 35.000 παιδιά εκτός παιδικών σταθμών. Ο φορολογούμενος της μεσαίας κυρίως τάξης βλέπει να φορολογείται άγρια και να μην έχει τελικά ούτε τις στοιχειώδεις υπηρεσίες», συνεχίζει η ανακοίνωση.

«Πολιτική όμως σημαίνει προτεραιότητες και οι Σκανδιναβικοί φόροι στην Ελλάδα παρέχουν τελικά Αφρικανικές υπηρεσίες στον πολίτη γιατί οι προτεραιότητες των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι να διογκώσουν το πελατειακό κράτος με τους «δικούς» τους ανθρώπους. Και μετά θα «κλαίνε» με κροκοδείλια δάκρυα για το δημογραφικό πρόβλημα της χώρας, όταν μια οικογένεια δεν μπορεί να εξασφαλίσει μια θέση σε παιδικό σταθμό για τα παιδιά της…», καταλήγει το Ποτάμι.

 

 

-A +A

Δημοφιλέστερα Άρθρα