«Πολιτική ανωριμότητα από τον Αλ. Τσίπρα, τόσος είναι»

«Πολιτική ανωριμότητα από τον Αλ. Τσίπρα, τόσος είναι»

Ως μία ακόμα κίνηση πολιτικής ανωριμότητας από τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης χαρακτηρίζουν κυβερνητικοί κύκλοι την ομιλία του Αλ. Τσίπρα στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

«Λίγες ώρες πριν από μια σημαντική για τα εθνικά μας συμφέροντα, συνάντηση του Πρωθυπουργού», σχολιάζουν οι ίδιοι κύκλοι, «ο κ. Τσίπρας επέλεξε να πετάξει πάλι λάσπη». «Μόνον αυτό ξέρει να κάνει. Γιατί τόσος είναι», επισημαίνουν χαρακτηριστικά.

Νωρίτερα, ο Αλ. Τσίπρας, μιλώντας στην Κ.Ο. του κόμματός του, εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση, κάνοντας λόγο για πολιτική «αδράνειας και κατευνασμού» απέναντι στην τουρκική προκλητικότητα για να προσθέσει πως αυτή η στάση εγκυμονεί εθνικούς κινδύνους.

«Εδώ και πέντε μήνες προσπαθεί η κυβέρνηση να υποβαθμίσει την τουρκικές προκλήσεις», ανέφερε ο κ. Τσίπρας, κατηγορώντας το Μαξίμου πως διέρρευσε ότι η συνάντηση Μητσοτάκη - Ερντογάν τον Σεπτέμβριο πήγε καλύτερα του αναμενομένου, κρύβοντας τις προκλήσεις, «τις άφηνε αναπάντητες και δεν ζητούσε την επιβολή των κυρώσεων και ακολουθούσε πολιτική αδράνειας και κατευνασμού με τον βλέμμα στραμμένο στις προσφυγικές ροές», ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.